Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Valletta Veerboot Haven

  • Valletta Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Valletta vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Valletta Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Valletta Veerdiensten

Valletta Gids

Valletta Gids

Valletta is de hoofdstad van Malta. De eerste steen van Valletta werd gelegd door de Grootmeester van de Orde van Sint Jan, Jean Parisot de la Valette, op 28 maart 1566; De Orde (die de lange tijd heerser van de stad en het eiland was) besloot om een nieuwe stad te oprichten aan de Scebberras schiereiland net na het einde van het Grote Beleg van Malta, om de positie van de Orde van Malta te versterken. De stad werd ontworpen door Francesco Lapparelli, terwijl veel van de belangrijkste gebouwen werden gebouwd door Gerolamo Cassar. Valletta, vandaar, is een stedelijk gebied dat veel gebouwen heeft uit de 16e eeuw en verder, maar de meeste van hen werden gebouwd in de tijd van de Ridders van Sint Jan van Jeruzalem (de Hospitaalridders of Ridders van Malta). De Valletta schiereiland, dat wordt gevoed door de twee natuurlijke havens van Marsamxett en de Grand Harbour, is de belangrijkste haven van Malta, met loskades bij Marsa.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.