Pianosa Eiland

Hoe u overtochten vanuit Pianosa Eiland naar Italië kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Pianosa Eiland en Italië, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Toremar. De Pianosa naar Piombino ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 3 uur 10 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Pianosa Eiland Italië overtocht tussen Pianosa and Piombino.

Pianosa Eiland Italië Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Pianosa Eiland naar Italië

Over Pianosa Eiland:

Pianosa is het op vier na grootste eiland van de Toscaanse Archipel.

Het is een waar onaangetast paradijs met heldere wateren en verborgen baaien. Met maar 2 schepen die toeristen naar het eiland brengen, één vanuit Piombino en de ander vanaf Elba, kunnen er maximaal maar 400 bezoekers per dag aankomen. Elk bezoek moet door officiële gidsen georganiseerd worden en bezoekers mogen er niet overnachten.

Over Italië:

Italië is een laarsvormig land, gelegen aan de Middellandse Zee, Tyrreense Zee, Ionische Zee en Adriatische Zee.

Italië staat op de vijfde plek van meeste bezochte landen ter wereld en bezit meer UNESCO werelderfgoederen dan elk ander land. Hoewel Rome, Milaan, Venetië en Florence de populairste bestemmingen zijn, is het vanwege de enorme kunst-, cultuur- en literatuurcollecties uit verschillende historische periodes en regio's onmogelijk om te zeggen wat de interessantste locatie is.