Lanzarote

Hoe u overtochten vanuit Lanzarote naar La Graciosa kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Lanzarote en La Graciosa, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Biosfera Express & Lineas Maritimas Romero. De Orzola naar La Graciosa (Caleta del Sebo) ferry overtocht opereert dagelijks met een geplande vaartijd van ongeveer 25 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Lanzarote La Graciosa overtocht tussen Orzola and La Graciosa (Caleta del Sebo).

Lanzarote La Graciosa Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Lanzarote naar La Graciosa

Over Lanzarote:

Lanzarote is het meest oostelijke van de Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan bij de kust van Afrika.

Lanzarote is gevormd door vulkanische activiteiten en de plek waar grootste uitbarstingen plaatsvonden is nu het Nationale Park dat een kwart van het eiland beslaat. Op het eiland zijn tevens een aantal witte stranden te vinden en kan met verschillende watersporten beoefenen.