Biosfera Express

Biosfera Express is een familiebedrijf, gevestigd in La Graciosa op de Canarische Eilanden, voor de westkust van Afrika. De veerbootmaatschappij biedt frequente overtochten van en naar Orzola aan de noordkust van Lanzarote.

Met hun vloot van high-speed catamarans en team van deskundige medewerkers, de passagiers zijn verzekerd van een veilige en aangename reis.

Aan boord van hun 250-capaciteit schepen, vindt u ruime lounges, uitstekende sanitaire voorzieningen, bars en muziek apparatuur. U kunt zelfs genieten van een aantal heerlijke gegrilde vis, terwijl u van het panoramisch uitzicht op zee geniet aan boord van de 'Cap Menorca'.

De familie operationele Biosfera Express is al lange tijd betrokken bij de diepzee visserij-industrie en heeft veel zeilervaring in dit deel van de wereld.

Met directferries.nl krijgt u de mogelijkheid om Biosfera Express dienstregelingen en tarieven te bekijken, en om Biosfera Express ferry tickets te boeken. Wij zullen indien mogelijk Biosfera Express dienstregelingen en tarieven vergelijken met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Biosfera Express routes

Alternatieve maatschappijen en routes