COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Biosfera Express

Biosfera Express is een familiebedrijf, gevestigd in La Graciosa op de Canarische Eilanden, voor de westkust van Afrika. De veerbootmaatschappij verzorgt frequente overtochten van en naar Orzola aan de noordkust van Lanzarote.

De eigenaren van Biosfera Express beschikken over jarenlange ervaring met het varen op de routes in dit gedeelte van de wereld, dus u bent in goede handen.

Biosfera Express beschikt over een vloot van high-speed catamarans en een team van deskundige medewerkers waardoor passagiers zijn verzekerd van een veilige en aangename reis.

Aan boord van de schepen, met plaats voor 250 passagiers, vindt u ruime lounges, uitstekende sanitaire voorzieningen, bars en muziekapparatuur. U kunt zelfs genieten van een aantal heerlijke gegrilde visgerechten, terwijl u zich vergaapt aan het panoramische uitzicht op zee aan boord van de 'Cap Menorca'. De tweede veerboot, 'Badia de Solle', heeft een groot zonnedek waar u kunt genieten van uitzicht over de schitterende Canarische kustlijn.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Biosfera Express bekijken en Biosfera Express veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Biosfera Express bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Biosfera Express routes

Alternatieve maatschappijen en routes