La Palma

Hoe u overtochten vanuit La Palma naar La Gomera kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen La Palma en La Gomera, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Fred Olsen Express & Naviera Armas. De Santa Cruz de La Palma naar San Sebastian de la Gomera ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 2 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze La Palma La Gomera overtocht tussen Santa Cruz de La Palma and San Sebastian de la Gomera.

La Palma La Gomera Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van La Palma naar La Gomera

Over La Palma:

La Palma, de parel van de Canarische Eilanden, is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de groep. Net als de andere Canarische Eilanden is La Palma een vulkanisch eiland en heeft het het actiefste vulkanisme.

La Palma eigent zich extreem goed voor wandelvakanties. De honderden kilometers aan voetpaden leiden u langs bergen en vulkanen, stranden en regenwouden, kleine dorpjes en adembenemende panorama's.

Over La Gomera:

La Gomera is een van de kleinste van de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan. In tegenstelling tot de overige Canarische Eilanden biedt La Gomera een vredige stilte te midden van een spectaculair landschap.

Van de dramatische stranden tot de wandelroutes door de tropische bergen en mistige regenwouden, La Gomera wordt beschreven als een natuurlijk juweeltje. Het nationale park is door UNESCO tot Werelderfgoed verklaard en staat bekend als een van de best bewaarde geheimen van de Canarische Eilanden.