Vergelijk overtochten van La Palma naar La Gomera
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over La Palma

La Palma, de parel van de Canarische Eilanden, is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de groep. Net als de andere Canarische Eilanden is La Palma een vulkanisch eiland en heeft het het actiefste vulkanisme.

La Palma eigent zich extreem goed voor wandelvakanties. De honderden kilometers aan voetpaden leiden u langs bergen en vulkanen, stranden en regenwouden, kleine dorpjes en adembenemende panorama's.

Over La Gomera

La Gomera is een van de kleinste van de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan. In tegenstelling tot de overige Canarische Eilanden biedt La Gomera een vredige stilte te midden van een spectaculair landschap.

Van de dramatische stranden tot de wandelroutes door de tropische bergen en mistige regenwouden, La Gomera wordt beschreven als een natuurlijk juweeltje. Het nationale park is door UNESCO tot Werelderfgoed verklaard en staat bekend als een van de best bewaarde geheimen van de Canarische Eilanden.

Veerboten van La Palma naar La Gomera

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking