Vergelijk overtochten van Italië naar Capraia Eiland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Italië

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Capraia Eiland

Het Italiaanse eiland van Capraia maakt deel uit van de Toscaanse archipel, ongeveer tweeënzestig kilometer uit de kust van Livorno.

Vulkanische oorsprong, Capraia is het derde grootste van het eiland keten, na Elba en Giglio, het meten van negentien vierkante kilometer en het bereiken van 466 meter boven de zeespiegel. Echter, ondanks zijn kleine formaat, het heeft nationaal park en Marine Sanctuary status biedt een geweldige deal voor natuurliefhebbers.

Een van de opvallende kenmerken is een verlaten strafkolonie, gekenmerkt door klif torentjes en ruïneuze gebouwen, die het best gewaardeerd langs een prachtige kust wandeling. Andere culturele attracties zijn onder andere een historisch dorp, plaatselijk bekend als 'Paese', en de uitstekende visrestaurants in het hele eiland.

Als u op zoek bent naar iets buiten de gebaande paden tijdens uw vakantie in Toscane, moet Capraia de lijst boven. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf Livorno per veerboot, met tal van routes aangeboden elke week.

Veerboten van Italië naar Capraia Eiland

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.