Guernsey

Hoe u overtochten vanuit Guernsey naar Frankrijk kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Guernsey en Frankrijk, met een gecombineerde 11 afvaarten per week. Condor Ferries biedt 1 Route, Guernsey naar St Malo die 6 keer wekelijks gaat. Manche Iles Express biedt 1 Route, Guernsey naar Dielette die 5 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Guernsey naar Frankrijk.

Guernsey Frankrijk Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Guernsey naar Frankrijk

Over Guernsey:

Het eiland Guernsey ligt in het Kanaal en vormt samen met Alderney, Sark en enkele kleinere eilanden het baljuwschap van Guernsey.

Guernsey geniet meer zonuren in vergelijking tot het Verenigd Koninkrijk. Vanwege het milde klimaat zijn buitenactiviteiten zoals een bezoek aan de prachtige stranden, wandelingen langs de klippen en eiland-hoppen naar andere eilanden zeer aantrekkelijk.

Over Frankrijk:

Frankrijk is al 20 jaar een van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld en is geografisch een van de meest diverse landen van Europa.

In Frankrijk gaat het niet allen om de Eiffeltoren en de glimlach van Mona Lisa; Zelfs de prachtige dorpjes, beeldschone weilanden met lavendel en wijngaarden zijn nog maar het topje van de ijsberg wat attracties betreft. Dit is een land dat altijd iets nieuws te bieden heeft.