Griekenland

Hoe u overtochten vanuit Griekenland naar Saronische Eilanden kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Griekenland naar Saronische Eilanden. Er zijn 6 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 24 Veerboot Routes die Piraeus naar Poros (Saronic Islands), Methana naar Egina, Ermioni naar Hydra, Poros (Saronic Islands) & Spetses, Hydra naar Poros (Saronic Islands) & Spetses, Poros (Saronic Islands) naar Hydra, Spetses & Egina, Porto Heli naar Hydra, Poros (Saronic Islands) & Spetses, Hydra naar Poros (Saronic Islands) & Spetses, Spetses naar Hydra & Poros (Saronic Islands), Porto Heli naar Hydra, Poros (Saronic Islands) & Spetses, Spetses naar Hydra & Poros (Saronic Islands) & Poros (Saronic Islands) naar Hydra, Spetses & Egina verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Griekenland en Saronische Eilanden is Porto Heli naar Spetses, met een vaartijd van ongeveer 10 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Griekenland Saronische Eilanden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Griekenland naar Saronische Eilanden

Over Griekenland:

Griekenland is een land in Zuid Europa met een van de langste kustlijnen ter wereld. Het deelt grenzen met Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije en heeft eilanden in de Egeïsche, Ionische en Mediterraanse Zeeën.

De fantastische stranden, witte huizen, historische locaties en het zonnige zomerweer lokken met name tussen april en oktober enorme aantallen toeristen naar het land, waardoor het een van de populairste vakantiebestemming ter wereld is.

Over Saronische Eilanden:

De Saronische Eilanden zijn de dichtst bij Athene gelegen Griekse eilanden en bevinden zich in de Golf van Egina in Zuid-Griekenland.

De eilanden zijn makkelijk bereikbaar per veer vanuit Piraeus en zijn daarom perfect voor een daguitstapje vanuit Athene.

Bezoekers kunnen rekenen op natuurlijk schoon, historische schatten, unieke architectuur en een chique maar romantische sfeer op deze hemelse eilandjes. Elk met een ander karakter dat erom vraagt verkend te worden.