Estland

Hoe u overtochten vanuit Estland naar Ålandeilanden kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Estland en Ålandeilanden, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Tallink Silja & Viking Line. De Tallinn naar Mariehamn ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 10 uur 50 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Estland Ålandeilanden overtocht tussen Tallinn and Mariehamn.

Estland Ålandeilanden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Estland naar Ålandeilanden

Over Estland:

Estland is een land in de Baltische regio van Noord Europa, grenzend aan de Golf van Finland in het noorden, de Baltische Zee in het westen, Letland in het zuiden en Rusland in het oosten.

Ondanks het kleine formaat is dit land extreem dynamisch met omvangrijke kustlijn en prachtige stranden. Het zomerseizoen is kort, maar Estland biedt meer dan alleen stranden. De middeleeuwse binnenstad van Tallinn biedt inzicht in een door de voormalige Sovjet Unie bezet land dat nu lid is van de EU.

Over Ålandeilanden:

Åland-eilanden (of Åland) is een Zweeds sprekende autonome regio van Finland, gelegen in het hart van Scandinavië tussen de steden Stockholm en Helsinki aan de Oostzee.

Met ongeveer 6700 eilanden, Åland heeft een spannende mix van Zweedse, Finse en Russische cultuur. Ongeveer 90% van de bevolking woont op het hoofdeiland of 'Fasta Åland' zoals plaatselijk bekend. De belangrijkste stad is Mariehamn, terwijl andere kleine gemeenschappen op het hoofdeiland zijn Godby en Eckerö.

Terwijl u naar Åland vanuit Finland en Zweden kunt vliegen, veel bezoekers reizen liever per boot omdat u in staat bent om van de prachtige uitzichten op Zweden, Finland en eilandengroepen van Åland te genieten. De schepen die worden gebruikt zijn de meest luxe schepen en de reis is eigenlijk meer dan een cruise van A naar B.