Vergelijk overtochten van Capraia Eiland naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Capraia Eiland

Capraia is de meest noordwestelijke gelegen eiland van de zeven Toscaanse archipel eilanden, gevormd na een vulkaanuitbarsting bijna 10 miljoen jaar geleden.

Dankzij de beschermde status van Nationaal Park, Capraia heeft een ongelooflijk rijke fauna en uitgestrekte gebieden van ongerepte, heuvelachtig terrein. Het is ook een populaire bestemming voor wandelaars en één van de beste routes neemt u mee door de verwoeste gebouwen die worden gebruikt als een strafkolonie van de late jaren 1800 tot 1986, met een aantal prachtige uitzichten op de kust langs de weg.

De kustlijn heeft een aantal idyllische rotsachtige baaien met kristalhelder water, en de belangrijkste poort is ingesteld voordat een vervallen 16e eeuws kasteel dat werd gebouwd door de Republiek van Genua, dus er is genoeg fascinerende historische bezienswaardigheden en schilderachtige achtergronden te vinden waar u ook gaat.

Capraia eiland ligt op iets meer dan 50 kilometer van de Toscaanse kust, met frequente overtochten voorzien van het dorp Porto naar Livorno op het vasteland, een stad die bekend staat om zijn uitstekende visgerechten en Renaissance forten.

Over Italië

Italië is een laarsvormig land, gelegen aan de Middellandse Zee, Tyrreense Zee, Ionische Zee en Adriatische Zee.

Italië staat op de vijfde plek van meeste bezochte landen ter wereld en bezit meer UNESCO werelderfgoederen dan elk ander land. Hoewel Rome, Milaan, Venetië en Florence de populairste bestemmingen zijn, is het vanwege de enorme kunst-, cultuur- en literatuurcollecties uit verschillende historische periodes en regio's onmogelijk om te zeggen wat de interessantste locatie is.

Veerboten van Capraia Eiland naar Italië

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.