Cesme
Chios
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Cesme - Chios is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Cesme - Chios

Nieuwste aanbiedingen voor Cesme - Chios

Cesme naar Chios Veerboot

De Cesme Chios veerdienst verbindt Turkije met Egeïsche eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Ertürk Lines veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 20 minuten Terwijl de veerdienst van Turyol vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 28 overtochten per week op de Cesme Chios route tussen Turkije en Egeïsche eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Turkije naar Egeïsche eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Cesme Gids

Cesme is een kustplaats in het westen van Turkije en is gelegen op het puntje van het schiereiland met dezelfde naam. De stad is een populaire vakantiebestemming en ligt ongeveer 85 km ten westen van Izmir, de grootste stad van de Egeïsche regio van Turkije. De naam "Çesme" betekent "fontein" en heeft te maken met de vele Ottomaanse fonteinen verspreid over de stad. De stad wordt gedomineerd door het kasteel van Cesme en heeft vele attracties voor de bezoekers. Dicht bij het kasteel ligt de Ottomaanse karavanserai, gebouwd in de 15e eeuw en nu een boetiekhotel. Langs enkele van de achterbuurten van de stad zijn oude traditionele Ottomaanse huizen, evenals Sakiz huis-type woningen van meer eigenaardige lijnen, voor het belang van de kinderwagens.
Er zijn twee dagelijkse veerboten van en naar Çesme vanuit het Griekse eiland Chios, met een reistijd van iets meer dan een uur. De haven verwelkomt ook cruiseschepen, meestal tussen juni en oktober.


Chios Gids

Het Griekse eiland Chios is een van de eilanden gelegen in het noordoosten deel van de Egeïsche Zee, zeer dicht bij Turkije en tegenover het Eritrea schiereiland, door de Straat Chios gescheiden van het. Het eiland strekt zich uit tot 842 vierkante kilometer en heeft een bevolking van ongeveer 54.000 mensen. Ongeveer de helft van de bevolking van het eiland woont in de hoofdstad van het eiland, Chios. Sites een bezoek aan het eiland de moeite waard zijn het Byzantijns Museum, dat is gehuisvest in een oude Ottomaanse moskee, waar u een perfecte kopie van de beroemde Delacroix's schilderij "Slachting in Chios" kan zien. Er is ook de beroemde "Korais" bibliotheek met de persoonlijke collectie van Adamantios Korais onder zijn 1300 historische volumes en het Maritiem Museum, waar bezoekers een nauwkeurige replica's van zeilschepen en stoomboten kan zien. Loop door de pittoreske smalle straatjes van Kaloplitis en bewonder herenhuizen de reders, en ga helemaal op te Tampákika, waar u de majestueuze molens van de oude leerlooierijen en Ioustiniani Palace kunnen zien.

Vanuit de haven van Chios vertrekken veerdiensten naar Piraeus, Thessaloniki, Kavala, Rhodos, Samos, Lemnos, Mytilene, Oinousses, Psará en Cesme.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking