trasmediterranea_vronskiy

Vronskiy

Verzorgd door Trasmediterranea op de route Almeria Ghazaouet & Almeria Oran

De in 1978 gebouwde Vronskiy doet nu, na periodes in het verleden bij andere maatschappijen zoals Brittany Ferries en Transeuropa, dienst in de vloot van Trasmediterranea. Vronskiy heeft een capaciteit van ongeveer 1500 passagiers en 350 voertuigen. Vronskiy heeft een verscheidenheid aan faciliteiten zoals een filmzaal, speelhal, tax-free winkel en nog veel meer om uw tijdens uw overtochten bezig te houden.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Wat stoelreservering betreft heeft u een paar mogelijkheden. Er zijn twee klassen, Standard en Club, en beide beschikken over comfortabele vliegtuigstoelen. Tevens zijn er hutten beschikbaar voor degenen die tijdens de overtocht liever in een privé ruimte willen ontspannen.

Eten en drinken aan boord

Wanneer u ervoor kiest om geen hut of stoel te boeken is de bar een ideale plek om de overtocht door te brengen. De bar heeft gedurende de hele overtocht warme en koude drankjes en heerlijke snacks.

Extra faciliteiten aan boord

Wanner u met uw huisdier reist zijn er veilige en comfortabele faciliteiten beschikbaar, maar deze dienen vooraf geboekt te worden.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Vronskiy gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Vronskiy Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip