trasmediterranea_alboran

Alborán

Verzorgd door Trasmediterranea op de route Algeciras Ceuta & Algeciras Tanger Med

Het schip is al sinds 2001 in dienst en heeft een capaciteit van maximaal 880 passagiers en 260 voertuigen. Alborán maakt deel uit van de vloot Trasmediterranea met hoge snelheid schepen, met een 'state-of-the-art' navigatiesysteem en de meest moderne en innovatieve ontwerpen om uw reis snel en omfortabel te maken. De faciliteiten aan boord omvatten o.a. een bar, baby-faciliteiten en een duty-free winkel.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er zijn geen hutten aan boord. Economy Class stoelen en comfortabele club class stoelen zijn echter beschikbaar in de prive lounge met bar.

Eten en drinken aan boord

Het schip beschikt over diverse bars met comfortabele zitplaatsen. Hier vindt u betaalbare maaltijden; een selectie van warme en koude gerechten, koffie, vruchtensappen en frisdranken. Het schip beschikt ook over automaten voor snoep en snacks.

Shoppen aan boord

De winkel aan boord biedt u een ruime keuze aan producten zoals kleding, souvenirs, boeken en tijdschriften, snoep en zoetigheden, parfums en sieraden.

Extra faciliteiten aan boord

Het schip beschikt over grote panoramische ramen met een spectaculair uitzicht op zee. Ook is er een openbare telefoon beschikbaar en ruimte om uw baby te verschonen.

Toegankelijkheid

Ons personeel is beschikbaar voor passagiers met beperkte mobiliteit maar het is aan te raden om het tijdens het boeken en bij het inchecken te vermelden. Blindengeleidehonden reizen gratis.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Alborán gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Alborán Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip