trasmediterranea_juan_j_sister

Juan J Sister

Verzorgd door Trasmediterranea op de route Almeria Melilla, Almeria Nador, Barcelona Ibiza, Barcelona Mahon, Ibiza Valencia & Malaga Melilla

Aan boord van de Juan J. Sister vindt u een breed scala aan faciliteiten, waaronder hutten, gereserveerde zitplaatsen, een bar / cafetaria, een a la carte en zelfbedieningsrestaurant, medische faciliteiten, een discotheek, een leeszaal, speelzaal, tv-ruimte, zelfbedieningsboetiek, joggingbaan, zwembad met zonneterras en WiFi-verbindingen.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er is een ruime keuze aan 2, 3 en 4-persoons hutten. Economy Class stoelen zijn beschikbaar in de lounge met tv-scherm.

Eten en drinken aan boord

Het schip heeft genoeg plaatsen aan boord voor alle smaken en budgetten waaronder een a la carte restaurant en een zelfbedieningsrestaurant waar een breed scala aan gerechten worden aangeboden. Koffie, verfrissende dranken en veel meer worden geserveerd in de bar/cafetaria. Het schip beschikt ook over automaten voor snoep en snacks.

Shoppen aan boord

Juan J. Sister beschikt over een moderne duty free boetiek.

Extra faciliteiten aan boord

Faciliteiten aan boord omvatten o.a. een buitenzwembad, een zonnedek, een joggingbaan, WiFi-verbinding, een speelkamer, leeszaal, tv-kamer en discotheek.

Reizen met kinderen

Kinderen mogen alleen onder toezicht van een volwassene spelen in het zwembad. Er is ook een speelkamer voor de kinderen om kinderen vrolijk en bezig te houden tijdens de reis.

Toegankelijkheid

Passagiersdekken zijn bereikbaar via liften. Invalidentoiletten zijn ook beschikbaar en gemakkelijk toegankelijk. Ons personeel is beschikbaar voor passagiers met beperkte mobiliteit maar het is aan te raden om het tijdens het boeken en bij het inchecken te vermelden. Blindengeleidehonden reizen gratis.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Juan J Sister gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Juan J Sister Recensies.

3.0
van 5

Dit schip werd aanbevolen door 100% van onze klanten

 • Algemeen:3.0
 • Personeel:3.0
 • Catering:3.0
 • Punctualiteit:3.0
 • Netheid aan boord:3.0
 • "barcelona > Ibiza > Barcalona"

  Ingang van ferry in Barcelona niet eenvoudig te vinden. Poortje met vlag er bij was nog al onduidelijk. Ben er 3 keer voorbij gereden terwijl ik heel regelmatig met vele veerboten over ga. Boot op heenreis was prima. Eten en drinken niet te duur. Hut ook zo als je mag verwachten. Terug reis; ook weer zoeken naar; Ingang van Ferry terrein. Borden in meer talen zou wel duidelijker zijn. Verder wordt er 1 poort in Eivissa gebruikt door 2 maatschappijen en dat is ook niet echt duidelijk gescheiden. Terug pittig wind gehad en me vrouw heeft als tam vogeltje in kooi gelegen wegens misselijk maar was bij aankomst in haven over. Deze ferry was voordeliger dan de andere, dus aanbevelenswaardig

  • Algemene beoordeling:
  • Algemeen:
  • Catering:
  • Netheid aan boord:
  • Personeel:
  • Punctualiteit:
  • Aanbevolen?
   Ja

  Beoordeeld op door Arjan die met Trasmediterranea reisde aan boord van de Juan J Sister.

  Lees meer Lees minder