trasmediterranea_alcantara_dos

Alcántara Dos

Verzorgd door Trasmediterranea op de route Almeria Nador & Ibiza Valencia

Alcántara Dos maakt deel uit van de vloot Trasmediterranea met hoge snelheid schepen, met een 'state-of-the-art' navigatiesysteem en de meest moderne en innovatieve ontwerpen om uw reis snel en omfortabel te maken.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er zijn geen hutten aan boord. Economy Class stoelen en comfortabele club class stoelen zijn echter beschikbaar.

Eten en drinken aan boord

Het schip beschikt over een lounge met bar, waar u warm en koude maaltijden, koffie, snacks en veel meer kunt kopen. Het schip beschikt ook over automaten voor snoep en snacks.

Shoppen aan boord

De winkel aan boord biedt u een ruime keuze aan producten zoals kleding, souvenirs, boeken en tijdschriften, snoep en zoetigheden, parfums en sieraden.

Toegankelijkheid

Het passagierdek is per lift bereikbaar vanaf het autodek. Ons personeel is beschikbaar voor passagiers met beperkte mobiliteit maar het is aan te raden om het tijdens het boeken en bij het inchecken te vermelden.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Alcántara Dos gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Alcántara Dos Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip