Stari Grad
Dubrovnik
Veerboten naar Kroatië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Stari Grad - Dubrovnik

Stari Grad naar Dubrovnik Veerboot

Ontvang de beste deals op veerdiensten tussen Eiland Hvar en Kroatië op de Stari Grad naar Dubrovnik route met Direct Ferries en vergelijk tevens alternatieven waar beschikbaar.

Bekijk dienstregelingen en tarieven van alle Stari Grad Dubrovnik ferry's zodat u gegarandeerd het beste tarief voor uw overtocht vindt. Indien er een alternatieve route tegen een beter tarief beschikbaar is zullen wij deze ook tonen.

Het vinden van een veertarief is snel en gemakkelijk! Selecteer eenvoudigweg uw plaats van vertrek in Zoek en boek, Stari Grad Dubrovnik in het route menu, aantal personen en klik vervolgens op zoek.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Eiland Hvar naar Kroatië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Welke ferry maatschappijen varen van Stari Grad naar Dubrovnik?

Er is 0 ferrymaatschappij voor Stari Grad naar Dubrovnik en dat is

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Stari Grad naar Dubrovnik?

Boek overtochten van Stari Grad naar Dubrovnik via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Stari Grad naar Dubrovnik?

Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Stari Grad naar Dubrovnik?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Stari Grad naar Dubrovnik?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Stari Grad Gids

De Kroatische stad Stari Grad is gelegen aan de noordelijke kant van het eiland Hvar in de Dalmatië regio van Kroatië. Het ligt aan het eind van een lange beschermde baai en wordt beschouwd als een van de oudste steden in Europa. De oudste delen van de stad werden uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. Vanwege de ligging in het midden van het eiland Hvar Stari Grad's, is het een veilige haven te zeilers voor eeuwen. Baai van Stari Grad wordt nog regelmatig bezocht door de meeste mensen reizen per boot door Midden-Dalmatië. Een wandeling door het centrum van Stari Grad's, gekenmerkt door smalle straatjes en pleintjes, roept een gevoel van het verleden. Het meest opvallende gebouw in Stari Grad is Tvrdalj, een grote en goed bewaarde versterkte burcht ooit behorend tot de bekende Kroatische dichter Petar Hektorovic. Let op de Latijnse en Kroatische inscripties in de muren en het standbeeld van Petar Hektorovic in de voorkant van het kasteel.

Vanuit de haven van de stad, veerboten naar Pescara, Ancona, Rijeka, Korcula, Dubrovnik en Mljet.


Dubrovnik Gids

De stad Dubrovnik is gelegen in de Dalmatië regio van Kroatië, aan de Adriatische Zee. De stad is een van de meest bezochte bestemmingen in de Middellandse Zee en is uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. De 6 meter dikke muur die voor ongeveer 2 km rond de stad loopt is een belangrijk kenmerk van de stad. De muur werd gebouwd met een reeks van torentjes en torens om de stad vanaf plunderaars te verdedigen. Dubrovnik is doordrenkt van prachtige architectuur en sculpturale detail, en biedt een spectaculair kerken, kloosters, musea, en fonteinen. Barokke kathedraal van Dubrovnik werd gebouwd in de 18e eeuw en bevat overblijfselen uit de 11e tot 18e eeuw; vooral, de vergulde arm, been en de schedel van Sint Blaise en een relikwie van het Ware Kruis.

Dubrovnik Ferry Terminal ligt in het Kantafig gebied van Gruž baai op ongeveer 3 km van de oude binnenstad. Alle veerboten van en naar Dubrovnik aankomen en vertrekken vanaf hier. Bestemmingen vanuit de haven zijn onder andere Bari, Rijeka, Split, Stari Grad, Korcula en Mijet.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.