St Petersburg
Tallinn
Veerboten naar Estland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
St Petersburg - Tallinn is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor St Petersburg - Tallinn

Nieuwste aanbiedingen voor St Petersburg - Tallinn

St Petersburg naar Tallinn Veerboot

De St Petersburg Tallinn veerdienst verbindt Rusland met Estland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, St Peter Line. De veerdienst gaat maximaal 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 14 uur.

St Petersburg Tallinn vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Rusland naar Estland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

St Petersburg Gids

Gelegen aan de oevers van de rivier de Neva, Sint-Petersburg is de tweede grootste stad van Rusland en ligt aan de kop van de Golf van Finland op de Baltische Zee. De stad de naam werd veranderd in Petrograd in 1924, maar werd later veranderd terug naar Sint-Petersburg in 1991. Algemeen beschouwd als het culturele centrum van Rusland is het waarschijnlijk het meest westelijke van alle steden van Rusland. St Petersburg historische centrum en de daarmee samenhangende verzameling van monumenten zijn uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. Een populaire toeristische attractie in de stad is de Hermitage, dat is een van de grootste kunstmusea in de wereld. Gelegen in de stad zijn een groot aantal buitenlandse ambassades, internationale bedrijven, banken en andere bedrijven. In tegenstelling tot in Moskou, historische architectuur van het centrum van de stad Sint-Petersburg, meestal bestaande uit barokke en neoklassieke gebouwen van de 18e en 19e eeuw, is grotendeels bewaard gebleven.

De stad wordt bediend door passagiers en vracht zeehavens in de Neva baai van de Golf van Finland, de rivier de poort hoger op de Neva en tientallen kleinere personenauto poorten aan beide oevers van de rivier de Neva. Het is de eindpunt van zowel de Wolga-Baltische en de Witte Zee-Baltische waterwegen.


Tallinn Gids

Tallinn is de hoofdstad van Estland. De stad ligt aan de Finse Golf en heeft een belangrijke haven. Liefhebbers van cultuur en geschiedenis zullen in Tallinn volop genieten. De stad werd gesticht in de dertiende eeuw en doet Middeleeuws aan. In het monumentale oude centrum vindt u kronkelende steegjes, prachtige kerktorens en goed bewaarde forten. Op de Toompa (Domberg) vindt u unieke bezienswaardigheden zoals de Russisch-orthodoxe Alexander Nevski-kathedraal en het Toompeakasteel. Een andere populaire bezienswaardigheid in Tallinn is het dertiende-eeuwse stadhuis dat uitkijkt over Raekoja Plats. Het standhuis heeft een toren met daarop het standbeeld van een jongen, in de volksmond Oude Thomas genoemd, die uitkijkt over de stad.

Vanuit de haven van Tallinn vertrekken veerboten naar Stockholm in Zweden, Helsinki in Finland en Sint-Petersburg in Rusland.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking