Portoferraio
Bastia
Veerboten naar Corsica
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Portoferraio - Bastia

Veerboot van Portoferraio naar Bastia

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Portoferraio en Bastia. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Corsica Ferries. Portoferraio Bastia veerboten kosten tussen €46 en €246, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Portoferraio Bastia veerboten.

Portoferraio Bastia Veerboot Tijden

De eerste Portoferraio Bastia veerboot vertrekt meestal vanuit Portoferraio rond 19:25. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:25.

Hoe lang is de veerboot van Portoferraio naar Bastia?

Portoferraio Bastia Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u30m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u30m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Portoferraio Bastia Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Portoferraio naar Bastia. Deze afvaarten worden verzorgd door Corsica Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Portoferraio Bastia Veerboot Prijzen

Portoferraio Bastia veerboot prijzen variëren tussen €46* en €246*. De gemiddelde prijs is €128*. De goedkoopste Portoferraio Bastia veerboot prijzen beginnen vanaf €20*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €84*. De gemiddelde prijs voor een auto is €152*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Portoferraio naar Bastia?

De afstand tussen Portoferraio en Bastia is ongeveer 60,5 mijl (97,4 km) of 52,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Portoferraio Bastia veerboot?

Ja, Corsica Veerboten laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Portoferraio en Bastia. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Portoferraio en Bastia.

Kan ik te voet reizen van Portoferraio naar Bastia?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Corsica Veerboten tussen Portoferraio en Bastia.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Portoferraio naar Bastia?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten tussen Portoferraio en Bastia met Corsica Ferries. Houd er rekening mee dat je huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdieren onderbrengt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Elba naar Corsica.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Portoferraio - Bastia Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Frankrijk
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Corsica Ferries
Gemiddelde prijs 163 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 1h 30m
Eerste veerboot 19:25
Afstand 52 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Portoferraio naar Bastia?

De reistijd per veerboot van Portoferraio naar Bastia is ongeveer 1h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Portoferraio naar Bastia?

De prijs van de ferry overtocht van Portoferraio naar Bastia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Portoferraio naar Bastia is 150 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Portoferraio naar Bastia?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Portoferraio naar Bastia en dat is
  • Corsica Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Portoferraio naar Bastia?

Boek overtochten van Portoferraio naar Bastia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Portoferraio naar Bastia?

Ja, je kunt als voetpassagier van Portoferraio naar Bastia reizen met
  • Corsica Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Portoferraio naar Bastia?

Ja, je kunt met een voertuig van Portoferraio naar Bastia reizen met
  • Corsica Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Portoferraio naar Bastia?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Corsica Ferries

Wat is de afstand tussen Portoferraio en Bastia?

De afstand van Portoferraio naar Bastia is ongeveer 52 zeemijlen.

Portoferraio Gids

Het Italiaanse stadje Portoferraio ligt in de provincie Livorno, aan de rand van de haven op het eiland Elba. De naam Portoferraio betekent in het Italiaans 'IJzeren Haven' en verwijst naar de ijzerindustrie die ervoor zorgde dat de stad in de negentiende eeuw de belangrijkste leverancier werd van ijzererts richting het vasteland. Portoferraio werd bovendien bekend als de plaats waar Napoleon verbleef toen hij in 1814 werd verbannen naar Elba.

Vanaf de zee gezien lijkt Portoferraio op een baai. De bastions beschermden de stad tegen eventuele aanvallen van piraten. Ze vormen, samen met de historische stadsmuur, de belangrijkste toeristische attracties van Portoferraio. In de buurt ligt bovendien de inham Le Grotte waar bezoekers de overblijfselen kunnen bewonderen van een Romeinse villa uit de keizertijd. Deze ruïne was tot 1960 bedekt door planten en struikgewas, maar is vandaag de dag in zijn volle glorie te bewonderen, inclusief de grote terrassen met uitzocht op zee en een zwembad met verwarming en watercirculatiesysteem.

Vanuit de haven van Portoferraio vertrekken dagelijks veerboten naar Plombino, Bastia en Cavo.


Bastia Gids

Bastia is gelegen aan de oostkust van het Franse eiland Cosrica. De stad ligt als het ware tegenover Italië en kijkt uit op de Toscaanse Archipel. Ten noorden van Bastia bevindt zich le Cap Corse, een schiereiland dat beschikt over pittoreske dorpjes en een natuurreservaat waar het prachtig wandelen is. Net als veel andere Corsicaanse steden gaat de geschiedenis van Bastia terug tot het bewind van de Genuezen in de veertiende eeuw. In het zuiden van de stad vindt u oude huizen die zijn geclusterd rondom de vissershaven. Dit gedeelte van de stad doet een beetje aan Venetië denken. Vanuit de haven kunt u door de Jardin Romnieu naar de citadel wandelen. De citadel was het oorspronkelijke Genuese stadje dat werd beschermd door vijftiende-eeuwse verdedigingsmuren. U betreedt de citadel door de Porte Louis XVI.

De veerhaven van Bastia verbindt de stad met Frankrijk (Marseille, Nice en Toulon) en Italië (Genua, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona en Portoferraio).


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.