Picton naar Wellington Veerboot

De Picton Wellington veerdienst verbindt Nieuw-Zeeland met Nieuw-Zeeland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Interislander veerdienst gaat tot 24 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 10 minuten Terwijl de Bluebridge veerdienst loopt tot 3 keer per dag met een duur van 3 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 45 overtochten per week op de Picton Wellington route tussen Nieuw-Zeeland en Nieuw-Zeeland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Picton - Wellington Veerbootmaatschappij

  • Interislander
    • 24 Afvaarten / Week 3 uur 10 min
    • Prijsaanvraag
  • Bluebridge
    • 3 Afvaarten / Dag 3 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Picton Wellington tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Picton Wellington boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Picton Gids

Picton is een stad in de Marlborough regio van Nieuw-Zeeland. De stad is gelegen in de buurt van de kop van Queen Charlotte Sound, in de buurt van de noord-oost hoek van het Zuidereiland. De stad dankt zijn naam aan Sir Thomas Picton, de Welsh militaire medewerker van de hertog van Wellington. Picton is misschien wel de mooiste badplaats van Nieuw-Zeeland. Voorzien van een vijfde van de kust van Nieuw-Zeeland op zijn deur en het beste klimaat van Nieuw-Zeeland, Picton is een charmante kleine vissersdorpje maar ook een wereldklasse bestemming voor internationale en binnenlandse bezoekers van Marlborough.

Picton biedt een ontspannen sfeer, en prachtige uitzichten dankzij haar afgelegen baaien en kristalhelder water. De waterkant heeft een van de beste uitzichten ter wereld, bekend om zijn steeds veranderende kleuren en de jachthavens zijn een prachtig bewijs van het belang van de boten naar dit charmante dorpje. Regelmatig boottochten zijn beschikbaar vanuit Picton naar prachtige locaties in Queen Charlotte Sound.

Veerboten tussen de eilanden en naar Wellington komen aan en vertrekken vanuit de haven door middel van de Marlborough Sounds. De meeste beschutte deel van de route is door Tory Channel, in het zuiden van Arapawa Island.

Wellington Gids

Wellington, is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, en is gelegen aan de zuidkust van Nieuw-Zeeland Noord-Eiland en is de tweede grootste stad van Nieuw-Zeeland. De stad Wellington wordt begrensd door een spectaculaire haven en biedt vele prachtige uitzichten, samen met een groot aantal aantrekkelijke Victoriaanse gebouwen, die vaak gelegen op steile hellingen en regelmatig gefotografeerd. De thuisbasis van vele nationale schatten, wordt Wellington algemeen aangenomen dat de meest aantrekkelijke grote stad van Nieuw-Zeeland en is een belangrijk kruispunt tussen zowel het Noordereiland en het Zuidereiland, met regelmatige veerdiensten. Vele stranden Wellington's en schilderachtige stukken van de kust zijn al lang aangetrokken hordes bezoekers, die een bezoek om te zonnen, zwemmen, snorkelen en surfen. Het Eastbourne gebied is een van de meest gewilde plekken langs de kust en het water is er over het algemeen geschikt om te zwemmen.