Picton
Wellington
Veerboten naar Nieuw-Zeeland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Picton - Wellington is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Picton - Wellington

Picton naar Wellington Veerboot

De Picton Wellington veerdienst verbindt Nieuw-Zeeland met Nieuw-Zeeland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Interislander veerdienst gaat tot 13 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Bluebridge vertrekt tot 4 keer per dag en duurt 3 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 41 overtochten per week op de Picton Wellington route tussen Nieuw-Zeeland en Nieuw-Zeeland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Picton naar Wellington?

  De reistijd per veerboot van Picton naar Wellington is ongeveer 3h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Picton naar Wellington?

  De prijs van de ferry overtocht van Picton naar Wellington kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Picton naar Wellington is 171 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Picton naar Wellington?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Picton naar Wellington. Dit zijn
  • Interislander
  • Bluebridge
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Picton naar Wellington?

  Boek overtochten van Picton naar Wellington via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Picton naar Wellington?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Picton naar Wellington reizen met
  • Interislander
  • Bluebridge
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Picton naar Wellington?

  Ja, je kunt met een voertuig van Picton naar Wellington reizen met
  • Interislander
  • Bluebridge
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Wellington naar Wellington?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Interislander
  • Bluebridge
 • Wat is de afstand tussen Picton en Wellington?

  De afstand van Picton naar Wellington is ongeveer 46 zeemijlen.

Picton Wellington Veerboot klantenrecensies

 • "Fijne tocht met verrassing"

  Wat leuk om te horen dat ik een upgrade had, dat kwam als een verrassing en het was zeer prettig om van de lounge te kunnen genieten. De mogelijkheden om buiten te zijn waren prettig. Alles was zeer netjes!

  'Aratere' travelled on Aratere

  Lees meer Lees minder
 • "Ontspannen overtocht"

  Wij hebben de overtocht gemaakt in 2019 en 2020. De laatste keer hebben we de plus lounge geboekt. Dat was absoluut geweldig. Een prima ruimte, lekkere banken, inbegrepen een goede lunch en wijn en bier en sappen. De tijd vloog om.

  'Kaitaki' travelled on Kaitaki

  Lees meer Lees minder
 • "Prettige reis in Lounge Plus"

  Tot onze verrassing hadden we plaatsen gereserveerd in de Lounge Plus voor onze reis met 14.15 als vertrektijd. Lounge Plus betekende comfortabele ruimte en eigen stoelen met tafel en inclusief warm eten en drinken en afternoon tea. Deze werden als buffet geserveerd.

  'Kaitaki' travelled on Kaitaki

  Lees meer Lees minder
 • "Crossing picton wellington"

  100% top

  'Aratere' travelled on Aratere

  Lees meer Lees minder

Picton Gids

De Nieuw-Zeelandse stad Picton ligt in de regio Marlborough. De stad bevindt zich vlakbij de kop van Queen Charlotte Sound, aan de noordoostkust van het Zuidereiland. De stad is vernoemd naar Sir Thomas Picton, de uit Wales afkomstige legerofficier die in de negentiende eeuw streed aan de zijde van de hertog van Wellington. Picton behoort tot de mooiste kustplaatsen van Nieuw-Zeeland. De stad ligt op korte afstand van maar liefst 20% van de Nieuw-Zeelandse kustlijn en kent een zeer prettig klimaat.

Dankzij de Marlborough Sound kent Picton een ontspannen sfeer met beschutte baaien en helder zeewater. De kustlijn van Picton lijkt voortdurend van kleur te veranderen en in de havens is veel bedrijvigheid. Vanuit Picton kunt u boottochten maken naar schitterende locaties in Queen Charlotte Sound.

Vanuit de veerhaven van Picton vertrekken veerboten naar Wellington via de Marlborough Sounds. Het meest beschutte deel van de route loopt door Tory Channel, ten zuiden van Arapawa Island.


Wellington Gids

Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland. De stad lig aan de zuidkust van het Noordereiland. Het is na Auckland de tweede grootste stad van het land. De stad heeft een mooie haven en Victoriaanse gebouwen die zich hebben genesteld tegen groene heuvels. Wellington wordt beschouwd als de mooiste stad van Nieuw-Zeeland en ligt als het ware op het kruispunt tussen het Noordereiland en het Zuidereiland. De stad heeft tal van standen die druk worden bezocht en een prachtige kustlijn. Het mooiste gedeelte aan de kust is misschien wel Eastbourne met de populaire Days Bay en Sunshine Bay.

Het stedelijke gebied van Wellington omvat de stad zelf, Porirua in het noorden en Lower Hutt en Upper Hutt (samen bekend als Hutt Valley) in het noordwesten


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.