Picton
Wellington
Veerboten naar Nieuw-Zeeland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Picton - Wellington is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Picton - Wellington

Nieuwste aanbiedingen voor Picton - Wellington

Picton naar Wellington Veerboot

De Picton Wellington veerdienst verbindt Nieuw-Zeeland met Nieuw-Zeeland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Interislander veerdienst gaat tot 16 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 10 minuten Terwijl de veerdienst van Bluebridge vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 3 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 37 overtochten per week op de Picton Wellington route tussen Nieuw-Zeeland en Nieuw-Zeeland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Picton Wellington Veerboot klantenrecensies

  • "Verrassend"

    Als voetpassagier kreeg ik voor $30 vouchers voor maaltijden drnks en snacks. Prachtig schip, mooie panorama.

    'Kaitaki' travelled on Kaitaki

    Lees meer Lees minder

Picton Gids

De Nieuw-Zeelandse stad Picton ligt in de regio Marlborough. De stad bevindt zich vlakbij de kop van Queen Charlotte Sound, aan de noordoostkust van het Zuidereiland. De stad is vernoemd naar Sir Thomas Picton, de uit Wales afkomstige legerofficier die in de negentiende eeuw streed aan de zijde van de hertog van Wellington. Picton behoort tot de mooiste kustplaatsen van Nieuw-Zeeland. De stad ligt op korte afstand van maar liefst 20% van de Nieuw-Zeelandse kustlijn en kent een zeer prettig klimaat.

Dankzij de Marlborough Sound kent Picton een ontspannen sfeer met beschutte baaien en helder zeewater. De kustlijn van Picton lijkt voortdurend van kleur te veranderen en in de havens is veel bedrijvigheid. Vanuit Picton kunt u boottochten maken naar schitterende locaties in Queen Charlotte Sound.

Vanuit de veerhaven van Picton vertrekken veerboten naar Wellington via de Marlborough Sounds. Het meest beschutte deel van de route loopt door Tory Channel, ten zuiden van Arapawa Island.


Wellington Gids

Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland. De stad lig aan de zuidkust van het Noordereiland. Het is na Auckland de tweede grootste stad van het land. De stad heeft een mooie haven en Victoriaanse gebouwen die zich hebben genesteld tegen groene heuvels. Wellington wordt beschouwd als de mooiste stad van Nieuw-Zeeland en ligt als het ware op het kruispunt tussen het Noordereiland en het Zuidereiland. De stad heeft tal van standen die druk worden bezocht en een prachtige kustlijn. Het mooiste gedeelte aan de kust is misschien wel Eastbourne met de populaire Days Bay en Sunshine Bay.

Het stedelijke gebied van Wellington omvat de stad zelf, Porirua in het noorden en Lower Hutt en Upper Hutt (samen bekend als Hutt Valley) in het noordwesten


De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking