COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Phuket - Krabi is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Phuket Island naar Thailand pagina.

Phuket - Krabi Veerbootmaatschappij

    • 7 Afvaarten / Week 3 uur 30 min
    • Prijsaanvraag
    • 14 Afvaarten / Week 4 uur
    • Prijsaanvraag

Phuket naar Krabi Veerboot

De Phuket Krabi veerdienst verbindt Phuket Island met Thailand en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Phi Phi Cruiser veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Tigerline Ferry vertrekt tot 14 keer per week en duurt 4 uur.

Dus dat is een totaal van 21 overtochten per week op de Phuket Krabi route tussen Phuket Island en Thailand. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.