Phi Phi Cruiser
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Phi Phi Cruiser

Phi Phi Cruiser

De Thaise veerbootmaatschappij Phi Phi Cruiser biedt dagelijkse overtochten aan tussen Phucket (het grootste eiland van Thailand) en de Phi Phi-eilanden in de Andamanse Zee. Daarnaast verzorgt het bedrijf overtochten naar Ko Lanta en de provincie Krabi.

Phi Phi Cruiser werd opgericht in 1990 en is daarmee een van de oudste rederijen in de regio. Het bedrijf vervoert passagiers naar twee van de mooiste bestemmingen van Thailand. Het prachtige regenwoudeiland Phuket heeft de mooiste stranden van Thailand en de populairste resorts. Koh Phi Phi, in het hoogseizoen goed voor zo'n 10.000 bezoekers per dag, combineert overweldigend natuurschoon met een bruisend nachtleven.

De moderne veerboten van Phi Phi Cruiser zijn comfortabel en stijlvol. De behulpzame bemanning doet er alles aan om uw reis soepel te laten verlopen. Aan boord vindt u lounges met airco en ruime zonnedekken. Zo kunt u onderweg genieten van schitterende uitzichten over de kleine eilandjes en het helderblauwe zeewater.

Bekijk Phi Phi Cruiser dienstregelingen, prijzen en boek Phi Phi Cruiser ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Phi Phi Cruiser ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.