Andaman Wave Master
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Andaman Wave Master

Andaman Wave Master

Andaman Wave Master is een Thaise veerbootmaatschappij die dagelijkse excursies en veerroutes aanbiedt vanuit Phuket, het grootste eiland van Thailand, naar de Phi Phi Eilanden in de Andaman Zee.

Andaman Wave Master biedt al veerdiensten aan sinds 1999 en behoort daarmee tot de oudste veerbootmaatschappijen van Thailand. Andaman Wave Master verzorgt het hele jaar door veerdiensten en hoteltransfers waardoor uw reis zo soepel mogelijk verloopt.

Voor de korte excursies naar Koh Phi Phi reizen passagiers op de Royal Jet Cruiser 9, een nieuw en snel vaartuig. Tot de vloot van Adaman Wave Master behoort bovendien een groot aantal grotere veerboten die honderden passagiers kunnen vervoeren van en naar de mooiste bestemmingen van Thailand.

Daarnaast is Andaman Wave Master ook geautoriseerd verkoopagent voor luxe accommodaties op het prachtige eiland Koh Phi Phi, waar u kunt genieten van paradijselijke stranden, schitterende snorkelpunten en geweldige restaurants.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Andaman Wave Master bekijken en Andaman Wave Master veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Andaman Wave Master bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Andaman Wave Master klantenrecensies.

  • "Een aangename boottocht."

    Deze boottrip verliep zeer aangenaam. De Andaman Wave Master voelde zeer solide én was veel beter bestand tegen de zee dan de PhiPhi-cruiser waarmee we 2 dagen eerder waren gevaren.

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.