Boek uw overtocht naar Kopenhagen

De veerhaven van Kopenhagen in Denemarken verbindt u met Oslo in Noorwegen met een keuze uit 7 ferry overtochten per week. De duur van de Kopenhagen naar Oslo overtocht uit 19 uur en het kruispunt wordt bediend door DFDS Seaways.

Kopenhagen Havenkaart

Klik voor Kaart

Kopenhagen Veerboot Alternatieven

Kopenhagen Veerdiensten

 • DFDS Seaways
  • 7 afvaarten / week 19 uur
  • Prijsaanvraag

Kopenhagen Gids

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en tevens de grootste stad van het koninkrijk Denemarken. Het werd rond het jaar 1000 gesticht door Sweyn ik Zeegaffelkabeljauw en zijn zoon Canute de Grote. Het was slechts een vissersdorp met de naam "Havn" (haven) tot midden van de 12e eeuw, toen het in belang groeide nadat het in het bezit van de bisschop Absalon kwam en werd in 1167 verrijkt. De uitstekende haven heeft groei van Kopenhagen aangemoedigd totdat het een belangrijke centrum van handel werd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd Kopenhagen bezet door Duitse troepen, samen met de rest van het land vanaf 9 april 1940 tot 4 mei 1945. In augustus 1943, toen de regering de samenwerking met de bezetting ingestorte, zijn meerdere schepen in de haven van Kopenhagen door de Deense marine tot zinken gebracht, om te voorkomen dat ze gebruikt geweest werden door de Duitsers. De stad is sinds de oorlog sterk gegroeid, in de jaren zeventig met behulp van de zogenaamde vijf-vinger-plan van communter trainlines naar de omliggende steden en voorsteden.

Hoe kom je in Kopenhagen Veerboot Haven

 • Kopenhagen Haven Adres

  Dampfærgevej 30, 2100 Kobenhavn O

 • Kopenhagen Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Kopenhagen vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Kopenhagen Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!