Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Kopenhagen Veerboot Haven

  • Kopenhagen Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Kopenhagen vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Kopenhagen Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Kopenhagen Veerdiensten

Kopenhagen Gids

Kopenhagen Gids

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en tevens de grootste stad van het koninkrijk Denemarken. Het werd rond het jaar 1000 gesticht door Sweyn ik Zeegaffelkabeljauw en zijn zoon Canute de Grote. Het was slechts een vissersdorp met de naam "Havn" (haven) tot midden van de 12e eeuw, toen het in belang groeide nadat het in het bezit van de bisschop Absalon kwam en werd in 1167 verrijkt. De uitstekende haven heeft groei van Kopenhagen aangemoedigd totdat het een belangrijke centrum van handel werd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd Kopenhagen bezet door Duitse troepen, samen met de rest van het land vanaf 9 april 1940 tot 4 mei 1945. In augustus 1943, toen de regering de samenwerking met de bezetting ingestorte, zijn meerdere schepen in de haven van Kopenhagen door de Deense marine tot zinken gebracht, om te voorkomen dat ze gebruikt geweest werden door de Duitsers. De stad is sinds de oorlog sterk gegroeid, in de jaren zeventig met behulp van de zogenaamde vijf-vinger-plan van communter trainlines naar de omliggende steden en voorsteden.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.