Lobos naar Corralejo Veerboot

De Lobos Corralejo veerdienst verbindt Lobos Eiland met Fuerteventura. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Nortour. De veerdienst gaat maximaal 35 keer per week met een vaartijd van ongeveer 15 minuten.

Lobos Corralejo vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Lobos - Corralejo Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Lobos Corralejo tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald voor een enkele reis op deze route. De getoonde prijzen zijn per persoon.

Corralejo Gids

De stad en de badplaats Corralejo ligt op het Spaanse eiland Fuerteventura, een van de Canarische Eilanden. De stad ligt op ongeveer 3 vierkante. Km in de omgeving waarin zij het grootste vakantieoord op het eiland maakt, en is gelegen op het noordelijke puntje van Fuerteventura, met uitzicht op het kleine eilandje Lobos. De stad heeft een lange promenade langs de kustlijn die vele bars, cafés en restaurants voor bezoekers om te genieten heeft. Ondanks de moderne toevoegingen aan de stad, is het erin geslaagd om een aantal van zijn kleine vissersdorp charme weten te behouden.

Corralejo heeft ongeveer 11 km van de stranden die beginnen net buiten de stad. Het zijn deze stranden en het kristalheldere water, dat trekt veel bezoekers naar de stad.

De haven van Corralejo heeft twee havens, een jachthaven en diverse excursiemogelijkheden met glazen bodem boten, diepzeevissen en biedt de mogelijkheid om jet ski's te huren. Er zijn de twee ferry loketten en een cafetaria. Vanuit de haven is er een regelmatige veerdienst naar Lanzarote.