Naviera Nortour

Naviera Nortour verzorgd een kleine veerdienst tussen het kleine eiland Lobos en Fuerteventura, op de Canarische Eilanden.

Gelegen op slechts twee kilometer ten noorden van Fuerteventura, de overtocht naar het eiland Lobos duurt slechts vijftien minuten vanaf de haven van Corralejo en wordt dagelijks verzorgd, het hele jaar door en overdag.

Diensten worden verzorgd met de Barco Majorero, met een capaciteit van 150 passagiers. Het schip beschikt over een glazen bodem, biedt een prachtig uitzicht van de omgeving tijdens de reis. Lobos is erg populair om te snorkelen. Met zijn kristalheldere water zult u een Caribische gevoel krijgen, maar het eiland ligt slechts een paar mijl afstand van Fuerteventura!

Als onderdeel van uw dagje uit kunt u naar de vulkaan om een adembenemend uitzicht te genieten. Er is ook een restaurant op het eiland.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Naviera Nortour dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Naviera Nortour routes