Ferry Isla De Lobos
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Ferry Isla De Lobos

Ferry Isla De Lobos

Ferry Isla de Lobos is een passagiersvervoerbedrijf op de Canarische Eilanden dat sinds 1970 veerboten verzorgt van Corralejo naar Isla de Lobos Natural Park. Deze veerboot vanuit Fuerteventura duurt ongeveer 20 minuten en vertrekt tot 3 keer per dag vanaf de pier van Corralejo.

Deze maatschappij heeft 2 schepen genaamd Isla de Lobos en Vision Submarina. De Isla de Lobos kan een groot aantal passagiers in één reis vervoeren en biedt een snelle, betrouwbare service. De Vision Submarina is een veerboot met glazen bodem, waarbij passagiers een boottocht naar Isla de Lobos kunnen maken terwijl ze aan boord genieten van een onderwaterzicht. Beide schepen worden bediend door bemanningen met jarenlange maritieme ervaring.

Bekijk Ferry Isla De Lobos dienstregelingen, prijzen en boek Ferry Isla De Lobos ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Ferry Isla De Lobos ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.