Langesund
Hirtshals
Veerboten naar Denemarken
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Langesund - Hirtshals is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Langesund - Hirtshals

Nieuwste aanbiedingen voor Langesund - Hirtshals

Langesund naar Hirtshals Veerboot

De Langesund Hirtshals veerdienst verbindt Noorwegen met Denemarken. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Fjord Line. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 30 minuten.

Langesund Hirtshals vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Langesund naar Hirtshals is ongeveer 4h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Langesund naar Hirtshals kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Langesund naar Hirtshals is 188 €.
 • Er is 1 ferrymaatschappij voor Langesund naar Hirtshals en dat is
  • Fjord Line
 • Boek overtochten van Langesund naar Hirtshals via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Langesund naar Hirtshals reizen met
  • Fjord Line
 • Ja, je kunt met een voertuig van Langesund naar Hirtshals reizen met
  • Fjord Line
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Fjord Line
 • De afstand van Langesund naar Hirtshals is ongeveer 85 zeemijlen.

Langesund Hirtshals Veerboot klantenrecensies

 • "voorspoedig"

  snelle en correcte incheck en aan boord gaan. op tijd gearriveerd. Prima!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Rustig, prettig en ruimte"

  De reis is prima verlopen! Fijn deze ruimte aan boord, zodat je kunt zitten. Eventueel een spelletje kunt spelen etc. Gezellig, voor iedereen passende faciliteiten. Kinderen mochten spelen op het dek. WiFi aan boord. Inschepen verliep rustig, vriendelijk en er was plek voor iedereen. Gezellige zithoeken. Met de catering hadden wij pech. Ons eten was koud. Dat is niet lekker en zonde! De boot was stipt op tijd. Ook heel erg leuk dat je het hele proces van logistiek vanaf de kade kon bewonderen. Vriendelijke bemanning! Een volgende keer zou het zomaar weer Fjord Line kunnen zijn!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Vertrektijd Langesund midden overdag!!!!"

  Prettige overtocht die overdag plaatsvindt. Beter dan een vroeg of laat vertrekmoment!!!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht Langesund - Hirtshals met Fjordline"

  Very lovely trip, the only thing is I booked the 14:30 boat which left early at 14:10 . Bit unnerving.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Langesund Gids

Langesund is tijdens de zomermaanden een van de populairste bestemmingen van Noorwegen. De stad werd in 1765 gesticht op een prachtige locatie aan de gelijknamige fjord. In Langesund bevinden zich goed bewaarde en gerenoveerde achttiende-eeuwse huizen. De omgeving van Langesund leent zich bij uitstek voor het maken van prachtige wandelingen door de indrukwekkend mooie natuur.

De populariteit van Langesund tijdens de zomermaanden kan worden verklaard door het grote aantal zonuren dat de stad kent. In de Wrightegaarden worden 's zomers tal van openluchtconcerten georganiseerd. Wereldberoemde artiesten als Bob Dylan, Elton John, A-Ha en Little Richard traden op in Langesund. De bekendste bezienswaardigheid van Langesund is misschien wel Langoytangen fyr. Deze vuurtoren bevindt zich op Langøya, een eiland vlak buiten de stad.

Vanuit de haven van Langesund vertrekken het hele jaar door veerdiensten naar Hirtshals. De veerhaven beschikt over 4 short stay parkeerplaatsen. In de terminals bevinden zich onder andere verkoopautomaten met snacks en drankjes.


Hirtshals Gids

Hirtshals ligt aan de kust van het eiland Vendsyssel-Thy, onderdeel van het schiereiland Jutland in het noorden van Denemarken. Het stadje is geconcentreerd rondom de kunstmatige haven die werd gebouwd tussen 1919 en 1931. In 1925 werd de spoorlijn tussen Hjørring en Hirtshals geopend om de haven van Hirtshals te verbinden met de rest van Denemarken. Nadat de haven in 1966 verder werd uitgebreid, groeide de vissersvloot van Hirtshals uit tot een van de grootste van het land.

De winkels in Hirtshals worden drukbezocht door de vele toeristen die door de veerboten naar het stadje worden gebracht. Een groot deel van de bezoekers is afkomstig uit Noorwegen. De Noren bezoeken Hirtshals vooral om inkopen te doen. Een van de belangrijkste toeristische attracties is het Nordsoen Oceanarium, waar maar liefst 70 verschillende soorten vissen en zeedieren te bewonderen zijn.

Vanuit de haven van Hirtshals vertrekken veerboten naar Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjordur en Torshavn.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking