Kapellskar
Turku
Veerboten naar Finland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Kapellskar naar Turku Veerboot

De Kapellskar Turku veerdienst verbindt Zweden met Finland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Tallink Silja. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur 15 minuten.

Kapellskar Turku vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Zweden naar Finland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kapellskar - Turku Route-overzicht
Land van vertrek Zweden
Land van bestemming Finland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Tallink Silja
Gemiddelde prijs 167 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 8h 29m
Snelste Zeiltijd 8h 0m
Eerste veerboot 07:00
Afstand 193 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen De prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen en zijn voor het laatst bijgewerkt op 2023-07-06.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Kapellskar naar Turku?

  De reistijd per veerboot van Kapellskar naar Turku is ongeveer 8h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Kapellskar naar Turku?

  De prijs van de ferry overtocht van Kapellskar naar Turku kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kapellskar naar Turku is 172 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Kapellskar naar Turku?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Kapellskar naar Turku en dat is
  • Tallink Silja
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kapellskar naar Turku?

  Boek overtochten van Kapellskar naar Turku via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Wat is de afstand tussen Kapellskar en Turku?

  De afstand van Kapellskar naar Turku is ongeveer 193 zeemijlen.

Kapellskar Gids

Kapellskar is een stad en haven gelegen op ongeveer 90 km afstand ten noorden van Stockholm in Zweden.
De stad ligt aan de Oostzee kust en wordt bediend door een regelmatige passagier veerdienst naar Mariehamn, Naantall en Paldiski. Kapellskär is de meest noordelijke haven van "de havens van Stockholm", is een van de grootste roro-havens, en belangrijk voor zowel passagiers en vrachtschepen naar en van Stockholm/Mälardalen, Finland, Noorwegen, Rusland en de Baltische staten. De haven heeft een zeer korte aanvliegroute, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor snelle afvaarten en turnarounds naar Finland, Estland en Åland. Check-in begint 1 uur vóór vertrek.

De stad ligt in Norrtalje gemeente, in Stockholm, Oost- centraal Zweden. Zijn zetel is gevestigd in de stad van Norrtalje. Het is het grootste en meest noordelijke gemeente van Stockholm en werd opgericht in 1971 door de samenvoeging van een aantal voormalige gemeenten. Veel van de huizen in Norrtälje zijn zomerhuisjes, alleen bewoond tijdens de zomer. Dit is te danken aan de geografische ligging van de archipel van Stockholm, waardoor het een populair bestemming is voor Stockholmers en toeristen.


Turku Gids

Turku is de oudste stad van Finland. De stad was ooit de hoofdstad van Finland, maar is vandaag de dag de vijfde grootste stad van het land. Van de Middeleeuwse geschiedenis van Turku is weinig bewaard gebleven, maar in de stad bevinden zich verschillende musea met interessante archeologische tentoonstellingen.

In de zomer komt Turku echt tot leven. De lokale bevolking en toeristen verzamelen zich aan de oevers van de rivier de Aurajoki of op een van de vele bootjes die zijn aangemeerd in het centrum van de stad. Ook in de haven is veel te zien en te doen.

Het centrale marktplein van Kauppatori speelt een belangrijke rol voor zowel de inwoners van de stad als de toeristen. De populairste toeristische attractie is het dertiende-eeuwse Turun linna (kasteel van Turku) waarin onder andere twee kerkers te bezichtigen zijn. Daarnaast is Turun tuomiokirkko (de Kathedraal van Turku), een van de belangrijkste kerken van Finland, ook zeker een bezoek waard.


Kapellskar naar Turku Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 04/12/2023 en 10-12-2023


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Tallink Silja 07:00 15:30 8 uur 30 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.