Ippocampo
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Ippocampo

Ippocampo

IPPOCAMPO is een veerbootmaatschappij die opereert in de Golf van Napels en regelmatige veerboten aanbiedt van het vasteland van Italië naar de omliggende eilanden Ischia en Procida. Deze vervoersdienst kan het hele jaar door worden geboekt en biedt passagiers een snelle en betrouwbare manier om Italië te verkennen.

De veerboten van IPPOCAMPO varen tussen 4 verschillende havens in de Golf van Napels: Porto commerciale di Marina Grande in Procida, Ischia Porto banchina "Scivolo", Porto commerciale di Pozzuoli en Monte di Procida Porto. Alleen voetgangers zijn toegestaan aan boord en fietsen kunnen worden vervoerd voor €3 per enkele reis. Passagiers mogen ook hun huisdieren meenemen op deze veerdienst.

Direct Ferries biedt Ippocampo dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Ippocampo overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Ippocampo dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.