Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Karlskrona Veerboot Haven

  • Karlskrona Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Karlskrona vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Karlskrona Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Karlskrona Veerdiensten

Karlskrona Gids

Karlskrona Gids

Karlskrona is in 1680 door Koning Karl XI gesticht wiens standbeeld op het plein staat, om de controle over de Baltische te versterken. De stad is gelegen op 33 eilanden. Een compositie van brede straten en monumentale gebouwen bieden klassieke zuiverheid en barokke glans. Tijdens de regering van koning Gustav III, werden schepen gebouwd onder toezicht van de scheepsbouwkundige Fredrik Henrik af Chapman. Karlskrona heeft de sterkste groei in IT ervaren in Zweden. De TelecomCity netwerk is ontwikkeld evenals Blekinge Institute of Technologie, die een hoog profiel heeft in de IT en research.De geografische ligging van de stad is gunstig, en aantal van de bedrijven in de stadsgebied opereren wereldwijd. Zuidelijke archipel van Zweden biedt heerlijke levensstijl van zonnen, varen en zwemmen. Niettemin hebben de vestingwerken vrijwel onaangetast sinds het begin van de achttiende eeuw.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.