Boek uw overtocht naar Karlskrona

De veerhaven van Karlskrona in Zweden verbindt u met Gdynia in Polen met een keuze uit 21 ferry overtochten per week. De duur van de Karlskrona naar Gdynia overtocht uit 9 uur 30 minuten en het kruispunt wordt bediend door Stena Line.

Karlskrona Havenkaart

Klik voor Kaart

Karlskrona Veerboot Alternatieven

Karlskrona Veerdiensten

 • Stena Line
  • 3 afvaarten / dag 9 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Karlskrona Gids

Karlskrona is in 1680 door Koning Karl XI gesticht wiens standbeeld op het plein staat, om de controle over de Baltische te versterken. De stad is gelegen op 33 eilanden. Een compositie van brede straten en monumentale gebouwen bieden klassieke zuiverheid en barokke glans. Tijdens de regering van koning Gustav III, werden schepen gebouwd onder toezicht van de scheepsbouwkundige Fredrik Henrik af Chapman. Karlskrona heeft de sterkste groei in IT ervaren in Zweden. De TelecomCity netwerk is ontwikkeld evenals Blekinge Institute of Technologie, die een hoog profiel heeft in de IT en research.De geografische ligging van de stad is gunstig, en aantal van de bedrijven in de stadsgebied opereren wereldwijd. Zuidelijke archipel van Zweden biedt heerlijke levensstijl van zonnen, varen en zwemmen. Niettemin hebben de vestingwerken vrijwel onaangetast sinds het begin van de achttiende eeuw.

Hoe kom je in Karlskrona Veerboot Haven

 • Karlskrona Haven Adres

  Verkövägen 101, 371 65 Lyckeby, Karlskrona

 • Karlskrona Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Karlskrona vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Karlskrona Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!