Diafani
Sitia
Veerboten naar Kreta
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Diafani - Sitia

Diafani naar Sitia Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Diafani en Sitia. 3 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines, Blue Star Ferries & SeaJets. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Diafani Sitia veerboten.

Diafani Sitia Veerboot Tijden

Diafani Sitia veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Diafani rond 20:55. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 4u 55m.

Diafani Sitia Veerboot Prijzen

Diafani Sitia veerboot prijzen variëren tussen €33* en €186*. De gemiddelde prijs is €93*. De goedkoopste Diafani Sitia veerboot prijzen beginnen vanaf €17*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €56*. De gemiddelde prijs voor een auto is €177*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Diafani naar Sitia?

De afstand tussen Diafani en Sitia is ongeveer 83,0 mijl (133,6 km) of 72,1 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Diafani Sitia veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries, SeaJets laten auto's toe aan boord van de veerboten tussen Diafani en Sitia. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Diafani en Sitia.

Kan ik te voet reizen van Diafani naar Sitia?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries, SeaJets tussen Diafani en Sitia.

Diafani Sitia Veerdienstregelingen

  • Blue Star Ferries - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Dodekanesos naar Kreta.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Diafani - Sitia Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Anek Lines, Blue Star Ferries & SeaJets
Gemiddelde prijs 98 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 4h 55m
Eerste veerboot 20:55
Afstand 72 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Diafani naar Sitia?

De reistijd per veerboot van Diafani naar Sitia is ongeveer 4h 53m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Diafani naar Sitia?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Diafani naar Sitia. Dit zijn
  • Anek Lines
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Diafani naar Sitia?

Boek overtochten van Diafani naar Sitia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Diafani Gids

Diafani is een kustplaats en haven gelegen op het Griekse eiland Karpathos, en de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden in het zuidoosten van Egeïsche Zee. Het eiland ligt ongeveer 50 kilometer ten zuidwesten van Rhodos aan de Karpaten Zee, die deel uitmaakt van de Middellandse Zee. Het eiland heeft 11 dorpen, waarvan één Diafani is, gelegen in het noorden van het eiland. Het eiland wordt gekenmerkt door ruige bergen in het noorden, vruchtbare gebieden in het zuiden, en een overvloed aan wilde bloemen in de winter en het voorjaar. Prachtige stile stranden liggen tussen de steile rotsen van het eiland.
De charme van de geschiedenis van het eiland is bewaard gebleven, te wijten aan de vrij afgelegen locatie. Het eiland is erin geslaagd om veel van zijn traditionele vormen van kleding, gewoonten en dialect te behouden.
Karpathos is per boot bereikbaar vanaf de naburige eilanden en het vasteland. Veerdiensten zijn beschikbaar van en naar Piraeus, via Kreta en Rhodos.


Sitia Gids

Sitia, gelegen op het Griekse eiland Kreta, is een van de minst bezochte bestemmingen op het eiland. De stad werd gebouwd in de Venetiaanse tijd en vervolgens vernietigd en later herbouwd door de Turken, maar er zijn slechts een paar tekenen van deze geschiedenis overgebleven. De regio biedt echter nog tal van aanwijzingen en monumenten voor de vroege geschiedenis van het gebied. Vandaag, zijn lange zandstrand biedt bezoekers de mogelijkheid om te ontspannen, te zwemmen of te windsurfen. De rustige omgeving van Sitia is de thuisbasis van kloosters (met name Toplou), archeologische sites, palm-beboste stranden, schitterende baaien en fascinerende tochten over de bergen.

Kreta is het grootste en meest bevolkte van de Griekse eilanden, de vijfde grootste eiland in de Middellandse Zee, en een van de 13 administratieve regio's van Griekenland. De grootste stad van Kreta Heraklion. Het eiland vormt een belangrijk deel van de economie en het culturele erfgoed van Griekenland, terwijl zijn eigen lokale culturele kenmerken behouden, zoals zijn eigen poëzie en muziek.

De haven van Sitia verbindt Sitia en Oost-Kreta met een aantal andere Griekse eilanden, en met Piraeus op het Griekse vasteland. De stad heeft ook een jachthaven die kleinere vissersboten en jachten herbergt.


Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.