Diafani
Heraklion
Veerboten naar Kreta
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Diafani - Heraklion

Veerboot van Diafani naar Kreta (Heraklion)

2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Diafani Kreta (Heraklion) veerboten kosten tussen €29 en €227, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Diafani Kreta (Heraklion) veerboten.

Diafani Kreta (Heraklion) Veerdienst Tijden

De eerste Diafani Kreta (Heraklion) ferry vertrekt meestal vanuit Diafani rond 14:40. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:40.

Hoe lang is de veerboot van Diafani naar Kreta (Heraklion)?

Diafani Kreta (Heraklion) Vaartijden op deze veerboot route kan ongeveer 6u 58m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 6u 45m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Diafani Kreta (Heraklion) Vaarschema's

Er is 1 wekelijkse afvaart van Diafani naar Kreta (Heraklion) verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Diafani Kreta (Heraklion) Veerboot Prijzen

Diafani Kreta (Heraklion) veerboot prijzen variëren tussen €29* en €227*. De gemiddelde prijs is €83*. De goedkoopste Diafani Kreta (Heraklion) veerboot prijzen beginnen vanaf €15*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €47*. De gemiddelde prijs voor een auto is €222*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Diafani naar Kreta (Heraklion)?

De afstand tussen Diafani en Kreta (Heraklion) is ongeveer 233,5 km of 126,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Diafani Kreta (Heraklion) veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Diafani en Kreta (Heraklion). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Diafani en Kreta (Heraklion).

Kan ik te voet reizen van Diafani naar Kreta (Heraklion)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Diafani en Kreta (Heraklion).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Diafani naar Kreta (Heraklion)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Diafani naar Kreta (Heraklion) met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Dodekanesos naar Kreta.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Diafani - Crete (Heraklion) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 106 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 6h 58m
Snelste Zeiltijd 6h 45m
Eerste veerboot 14:40
Laatste veerboot 17:40
Afstand 126 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Diafani naar Heraklion?

De reistijd per veerboot van Diafani naar Heraklion is ongeveer 8h 52m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Diafani naar Heraklion?

De prijs van de ferry overtocht van Diafani naar Heraklion kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Diafani naar Heraklion is 98 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Diafani naar Heraklion?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Diafani naar Heraklion. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Diafani naar Heraklion?

Boek overtochten van Diafani naar Heraklion via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Diafani naar Heraklion?

Ja, je kunt als voetpassagier van Diafani naar Heraklion reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Diafani naar Heraklion?

Ja, je kunt met een voertuig van Diafani naar Heraklion reizen met
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Diafani en Heraklion?

De afstand van Diafani naar Heraklion is ongeveer 126 zeemijlen.

Diafani Gids

Diafani is een kustplaats en haven gelegen op het Griekse eiland Karpathos, en de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden in het zuidoosten van Egeïsche Zee. Het eiland ligt ongeveer 50 kilometer ten zuidwesten van Rhodos aan de Karpaten Zee, die deel uitmaakt van de Middellandse Zee. Het eiland heeft 11 dorpen, waarvan één Diafani is, gelegen in het noorden van het eiland. Het eiland wordt gekenmerkt door ruige bergen in het noorden, vruchtbare gebieden in het zuiden, en een overvloed aan wilde bloemen in de winter en het voorjaar. Prachtige stile stranden liggen tussen de steile rotsen van het eiland.
De charme van de geschiedenis van het eiland is bewaard gebleven, te wijten aan de vrij afgelegen locatie. Het eiland is erin geslaagd om veel van zijn traditionele vormen van kleding, gewoonten en dialect te behouden.
Karpathos is per boot bereikbaar vanaf de naburige eilanden en het vasteland. Veerdiensten zijn beschikbaar van en naar Piraeus, via Kreta en Rhodos.


Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad op het Griekse eiland Kreta en is een van Griekenland grote stedelijke centra. Ontwikkeling van de stad begonnen in de 9e eeuw na Christus en in latere tijden, kwam het onder Arabische, Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij; haar veroveraars in eerste instantie gaf het de naam Khandaq of Handak die werd verbasterd tot Candia. Tijdens de Olympische Spelen van 2004, de stad Heraklion op voorwaarde dat één van de locaties voor het voetbaltoernooi. Een van de meest populaire bezienswaardigheden in Heraklion zijn de vesting muren die de "oude stad" af te bakenen. De eerste vestingwerken werden gebouwd door de Arabieren en werd later versterkt door de Venetianen in de 15e eeuw. Van de zeven bastions, alleen de Martinengo bastion overleeft aan deze dag; daar zullen de bezoekers het graf van de beroemde schrijver N. Kazantzakis vinden, met uitzicht op de stad.

In de oude (Venetiaanse) poort, naast de moderne haven, kunnen bezoekers de gewelfde tarsanades waar schepen werden gebouwd zien, terwijl de westelijke kant wordt gedomineerd door de 16e eeuw Koule vesting. Heraklion is een belangrijke haven voor veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten nemen vanuit Heraklion naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Diafani naar Heraklion Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 17:40 01:05 7 uur 25 minuten Ma

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.