Corralejo naar Lobos Veerboot

De Corralejo Lobos veerdienst verbindt Fuerteventura met Lobos Eiland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Nortour. De veerdienst gaat maximaal 42 keer per week met een vaartijd van ongeveer 15 minuten.

Corralejo Lobos vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Corralejo - Lobos Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Corralejo Lobos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald voor een enkele reis op deze route. De getoonde prijzen zijn per persoon.

Corralejo Gids

Corralejo is een stad en badplaats op het eiland Fuerteventura, een van de Canarische Eilanden. De stad is gelegen op het noordelijke punt van het eiland, met uitzicht op het kleine eilandje Lobos. De stad heeft een grotte van ongeveer 3 vierkante kilometre waardoor het de grootste vakantie resort op het eiland is. Hoewel de stad zijn vissersdorp charme blijft behouden, er is tegenwoordig een promenade langs de waterkant met bars, cafés en restaurants voor bezoekers.
De belangrijkste toeristische attracties van de stad zijn de stranden. De stad heeft ongeveer 11 kilometer aan stranden met diepe blauwe water.
De haven van Corralejo heeft twee ferry havens, een jachthaven en diverse excursiemogelijkheden met glazen bodem boten, diepzeevissen en jet ski's verhuur. Er zijn de twee ferry ticket kantoren en een cafetaria. Er is een regelmatige veerdienst vanuit de haven naar Lanzarote.