Chios
Karlovassi
Veerboten naar Samos eiland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Chios - Karlovassi

Veerboot van Chios naar Karlovassi

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Chios Karlovassi veerboten kosten tussen €9 en €57, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Chios Karlovassi veerboten.

Chios Karlovassi Veerdienst Tijden

De eerste Chios Karlovassi veerboot vertrekt meestal vanuit Chios rond 08:50. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:15.

Hoe lang is de veerboot van Chios naar Karlovassi?

Chios Karlovassi Afvaarten op deze veerboot route kan ongeveer 3h 51m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 35m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Chios Karlovassi Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Chios naar Karlovassi verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Chios Karlovassi Veerboot Prijzen

Chios Karlovassi veerboot prijzen variëren tussen €9* en €57*. De gemiddelde prijs is meestal €31*. De goedkoopste Chios Karlovassi veerboot prijzen beginnen vanaf €10*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €19*. De gemiddelde prijs voor een auto is €123*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Chios naar Karlovassi?

De afstand tussen Chios en Karlovassi is ongeveer 51,6 mijl (83,0 km) of 44,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Chios Karlovassi ferry?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Chios en Karlovassi. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Chios en Karlovassi.

Kan ik te voet reizen van Chios naar Karlovassi?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Chios en Karlovassi.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Chios naar Karlovassi?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Chios naar Karlovassi met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Chios - Karlovassi

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Egeïsche eilanden naar Samos eiland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Chios - Karlovassi Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 40 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 3h 51m
Snelste Zeiltijd 3h 35m
Eerste veerboot 08:50
Laatste veerboot 20:15
Afstand 44 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Chios naar Karlovassi?

De reistijd per veerboot van Chios naar Karlovassi is ongeveer 2h 25m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Chios naar Karlovassi?

De prijs van de ferry overtocht van Chios naar Karlovassi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Chios naar Karlovassi is 37 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Chios naar Karlovassi?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Chios naar Karlovassi en dat is
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Chios naar Karlovassi?

Boek overtochten van Chios naar Karlovassi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Chios naar Karlovassi?

Ja, je kunt als voetpassagier van Chios naar Karlovassi reizen met
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Chios naar Karlovassi?

Ja, je kunt met een voertuig van Chios naar Karlovassi reizen met
  • Hellenic Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Chios naar Karlovassi?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways

Wat is de afstand tussen Chios en Karlovassi?

De afstand van Chios naar Karlovassi is ongeveer 44 zeemijlen.

Chios Gids

Chios is het op vier na grootste van de Griekse eilanden aan de Egeïsche Zee en ligt op ongeveer 7 km van de kust van Anatolië, en is gescheiden van Turkije door de Straat Chios. Chios stad is gebouwd rondom de oude haven en het middeleeuwse kasteel dat gebouwd werd onder de Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij, met enkele resten die uit 2000 voor Christus dateren. Bezienswaardigheden en attracties zijn het Chios Byzantijns Museum, het Archeologisch Museum van Chios, zijn middeleeuwse dorpjes en het 11e-eeuwse klooster van Nea Moni, een UNESCO World Heritage Site.
Chios is een bergachtig eiland. Een paar valleien worden gevormd in het zuiden en oosten delen van het eiland. Pelineo Berg kijkt uit over het noordelijke deel van het eiland, met de hoogste punt, Profitis Helias, op 1.297 m. Het eiland staat bekend om zijn schilderachtige landschap en om zijn mediterrane klimaat, met zachte winters en schaarse regenval in de zomer.
Chios, en de andere eilanden aan de Oost-Egeïsche Zee, zijn over het algemeen verbonden met de havens van Piraeus en Rafina, de Cycladische eilanden waaronder Syros, Tinos, Mykonos en Andros en ook om het eiland Rhodos. Uw reis naar en van het eiland kan met zowel conventionele als snelboten worden gemaakt, met reistijden van tussen de 5 ½ uur en 9 ½ uur, afhankelijk van veerbootmaatschappij en ferry route.


Karlovassi Gids

Karlovassi is één van de populaire toeristische bestemmingen van Samos, een Grieks eiland gelegen in het noorden van de Egeïsche Zee. Samos is het eiland van de vader van de wiskunde, Pythagoras, de astronoom Aristarchus en de filosoof Epicurus. Het is de thuisbasis van Hera en het land dat Herodotus en Aesop gehost. Het is een belangrijk centrum van de handel in de Egeïsche Zee en de thuisbasis van een grote zeemacht in oude geschiedenis. Karlovassi is gelegen aan de noordkant van het eiland en heeft een lange en rijke geschiedenis in het bedrijfsleven en cultuur. Tot het begin van de 20e eeuw werd de stad bekend om zijn leerlooierij en tabak productie. In de stad toont de Looierij Museum de lange traditie van de stad heeft in de leerlooierij, die teruggaat tot de oudheid dateert. Het museum toont de instrumenten en methoden van leerbewerking en toont ook de bezoekers waar tientallen looierijen waren gelegen in Samos in de 20e eeuw. Architectonisch, de stad heeft vele prachtige neoklassieke herenhuizen die gezien kan worden, samen met de overblijfselen van de grote steen fabrieken aan het "Ormos" aan zee.

Veerboten vanuit de haven vertrekken naar Piraeus, Chios, Fournoi, Agios Kirikos, Evdilos, Syros en Kavala.


Chios naar Karlovassi Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 10:40 14:15 3 uur 35 minuten Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.