Chalki
Heraklion
Veerboten naar Kreta
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Chalki - Heraklion

Veerboot van Chalki naar Kreta (Heraklion)

2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Chalki Kreta (Heraklion) veerboten kosten tussen €17 en €76, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Chalki Kreta (Heraklion) veerboten.

Chalki Kreta (Heraklion) Veerdienst Tijden

De eerste Chalki Kreta (Heraklion) ferry vertrekt meestal vanuit Chalki rond 12:55. De laatste ferry vertrekt meestal om 15:55.

Hoe lang is de veerboot van Chalki naar Kreta (Heraklion)?

Chalki Kreta (Heraklion) Vaartijden op deze veerboot route kan ongeveer 8u 43m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 8u 30m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Chalki Kreta (Heraklion) Vaarschema's

Er is 1 wekelijkse afvaart van Chalki naar Kreta (Heraklion) verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Chalki Kreta (Heraklion) Veerboot Prijzen

Chalki Kreta (Heraklion) veerboot prijzen variëren tussen €17* en €76*. De gemiddelde prijs is meestal €48*. De goedkoopste Chalki Kreta (Heraklion) veerboot prijzen beginnen vanaf €18*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €36*. De gemiddelde prijs voor een auto is €151*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Chalki naar Kreta (Heraklion)?

De afstand tussen Chalki en Kreta (Heraklion) is ongeveer 179,1 mijl (288,2 km) of 155,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Chalki Kreta (Heraklion) veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Chalki en Kreta (Heraklion). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Chalki en Kreta (Heraklion).

Kan ik te voet reizen van Chalki naar Kreta (Heraklion)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Chalki en Kreta (Heraklion).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Chalki naar Kreta (Heraklion)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Chalki naar Kreta (Heraklion) met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Dodekanesos naar Kreta.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Chalki - Crete (Heraklion) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 60 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 8h 43m
Snelste Zeiltijd 8h 30m
Eerste veerboot 12:55
Laatste veerboot 15:55
Afstand 155 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Chalki naar Heraklion?

De reistijd per veerboot van Chalki naar Heraklion is ongeveer 10h 40m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Chalki naar Heraklion?

De prijs van de ferry overtocht van Chalki naar Heraklion kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Chalki naar Heraklion is 56 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Chalki naar Heraklion?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Chalki naar Heraklion. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Chalki naar Heraklion?

Boek overtochten van Chalki naar Heraklion via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Chalki naar Heraklion?

Ja, je kunt als voetpassagier van Chalki naar Heraklion reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Chalki naar Heraklion?

Ja, je kunt met een voertuig van Chalki naar Heraklion reizen met
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Chalki en Heraklion?

De afstand van Chalki naar Heraklion is ongeveer 155 zeemijlen.

Chalki Gids

Het Griekse eiland Chalki of Halki behoort tot de Dodekanesos eilandengroep aan de Egeïsche Zee en is het kleinste bewoonde eiland van de Dodekanesos eilanden. Het eiland ligt ongeveer 6 km ten westen van Rhodes, en heeft veel van zijn natuurlijke charme behouden omdat het niet veel toeristen ziet. De prachtige architectuur en ontspannen stranden maken het een ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar rust en stilte. Weinige stranden in Chalki worden georganiseerd en toegankelijk te voet of met de bus. De rest van de stranden op het eiland zijn volledig afgezonderd.
In het centrum van het verlaten dorp kunt u lange wandelingen en landkapellen en resten van een middeleeuws kasteel ontdekken. Het dorp werd door bewoners verlaten toen de piraterij geconfronteerd werd aan de Egeïsche Zee.
Het eiland is verbonden per conventionele veerboot en snelboot bereikbaar vanaf de haven van Piraeus en de rest van de Dodekanesos eilanden. U kunt ook de boot nemen naar de Cycladische eilanden en naar Kreta via andere havens.


Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad op het Griekse eiland Kreta en is een van Griekenland grote stedelijke centra. Ontwikkeling van de stad begonnen in de 9e eeuw na Christus en in latere tijden, kwam het onder Arabische, Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij; haar veroveraars in eerste instantie gaf het de naam Khandaq of Handak die werd verbasterd tot Candia. Tijdens de Olympische Spelen van 2004, de stad Heraklion op voorwaarde dat één van de locaties voor het voetbaltoernooi. Een van de meest populaire bezienswaardigheden in Heraklion zijn de vesting muren die de "oude stad" af te bakenen. De eerste vestingwerken werden gebouwd door de Arabieren en werd later versterkt door de Venetianen in de 15e eeuw. Van de zeven bastions, alleen de Martinengo bastion overleeft aan deze dag; daar zullen de bezoekers het graf van de beroemde schrijver N. Kazantzakis vinden, met uitzicht op de stad.

In de oude (Venetiaanse) poort, naast de moderne haven, kunnen bezoekers de gewelfde tarsanades waar schepen werden gebouwd zien, terwijl de westelijke kant wordt gedomineerd door de 16e eeuw Koule vesting. Heraklion is een belangrijke haven voor veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten nemen vanuit Heraklion naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.