COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Ertürk Lines

Ertürk Lines biedt veerdiensten aan tussen de Turkse haven van Cesme, gelegen aan de Anatolische kust, en het Griekse eiland Chios in de Egeïsche Zee.

Ertürk Lines werd in 1960 als Erturk Travel & Shipping opgericht in de Turkse badplaats Izmir. Het doel was om overtochten te verzorgen voor voertuigen en passagiers tussen Turkije en Griekenland. In de jaren '70 en '80 groeide Ertürk Lines gestaag en werd het al snel lid van de Turkish Travel Agencies Association. Dankzij de vriendelijke en deskundige medewerkers van Ertürk Lines verloopt uw reis zeer soepel.

Ertürk Lines biedt snelle en frequente veerdiensten aan tussen Turkije en Griekenland. De overtocht duurt gemiddeld ongeveer twintig minuten. Aan boord vindt u zitgedeeltes, comfortabele lounges en een kleine cafetaria met buffet.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Ertürk Lines snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Ertürk Lines routes

Alternatieve maatschappijen en routes