Ertürk Lines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Ertürk Lines

Nieuwste aanbiedingen voor Ertürk Lines

Ertürk Lines

Ertürk Lines biedt veerdiensten aan tussen de Turkse haven van Cesme, gelegen aan de Anatolische kust, en het Griekse eiland Chios in de Egeïsche Zee.

Ertürk Lines werd in 1960 als Erturk Travel & Shipping opgericht in de Turkse badplaats Izmir. Het doel was om overtochten te verzorgen voor voertuigen en passagiers tussen Turkije en Griekenland. In de jaren '70 en '80 groeide Ertürk Lines gestaag en werd het al snel lid van de Turkish Travel Agencies Association. Dankzij de vriendelijke en deskundige medewerkers van Ertürk Lines verloopt uw reis zeer soepel.

Ertürk Lines biedt snelle en frequente veerdiensten aan tussen Turkije en Griekenland. De overtocht duurt gemiddeld ongeveer twintig minuten. Aan boord vindt u zitgedeeltes, comfortabele lounges en een kleine cafetaria met buffet.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Ertürk Lines snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking