Catania
Valletta
Veerboten naar Malta
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Catania - Valletta is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Catania - Valletta

Nieuwste aanbiedingen voor Catania - Valletta

Catania naar Valletta Veerboot

De Catania Valletta veerdienst verbindt Sicilië met Malta. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Virtu Ferries. De veerdienst gaat maximaal 6 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 45 minuten.

Catania Valletta vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Alternatieven voor Catania - Valletta

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Sicilië naar Malta.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Catania naar Valletta?

  De reistijd per veerboot van Catania naar Valletta is ongeveer 4h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Catania naar Valletta?

  De prijs van de ferry overtocht van Catania naar Valletta kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Catania naar Valletta is 173 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Catania naar Valletta?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Catania naar Valletta en dat is
  • Virtu Ferries
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Catania naar Valletta?

  Boek overtochten van Catania naar Valletta via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Catania naar Valletta?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Catania naar Valletta reizen met
  • Virtu Ferries
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Catania naar Valletta?

  Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Kan ik mijn hond mee aan boord nemen bij ferry overtochten van Catania naar Valletta?

  Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Virtu Ferries
 • Wat is de afstand tussen Catania en Valletta?

  De afstand van Catania naar Valletta is ongeveer 100 zeemijlen.

Catania Valletta Veerboot klantenrecensies

 • "Vertrek en inschepen in andere haven!"

  Het enige minpunt was dat we in een andere haven, 140 km verder op, moesten inschepen. De ontvangst en service was super. De ferry vertrok netjes op tijden en de tocht verliep vlekkeloos.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Catania Gids

Catania is een stad gelegen aan de oostkust van het Italiaanse eiland Sicilië, aan Ionische zee tussen Messina en Syracuse. De stad staat bekend om de historische relatie met aardbevingen en werd verwoest door een aardbeving in 169, en opnieuw in 1693. De stad heeft ook last van vulkaanuitbarstingen van de nabijgelegen Etna de meest gewelddadige vond plaats in 1669. In 1434, de eerste universiteit in Sicilië werd in de stad geopend en in de 14e eeuw en in de Renaissance, Catania was één van de meest belangrijke en bloeiende culturele, artistieke en politieke centra van Italië.
Het symbool van de stad is u Liotru, of de Fontana dell'Elefante, samengesteld in 1736 door Giovanni Battista Vaccarini. Het toont een oude lavic stenen olifant en wordt bekroond door een Egyptische obelisk van Syene. De stad werd in totaal zeventien keer in de geschiedenis begraven door lava, en in lagen onder de huidige stad zijn de Romeinse stad die eraan voorafging, en de Griekse stad daarvoor.


Valletta Gids

Valletta is de hoofdstad van Malta en een World Heritage site, die praktisch een openluchtmuseum is. De stad is een levende ervaring van barokke architectuur, een monument geschonken door de Ridders van Sint Jan bijna vijf eeuwen geleden. Door de jaren heen, heeft Valletta keizers verwelkomd, staatshoofden, kunstenaars en dichters en is nu de permanente zetel van de Maltese regering. De stad heeft een aantal gezellige cafés en wijnbars, en is vandaag een van de belangrijkste toeristische attracties van Malta, waaronder de majestueuze St. John's Co-Kathedraal, de imposante bastions en een schat van onschatbare schilderijen. Het biedt ook een prachtige momentopname van Malta's Grand Harbour, vaak omschreven als de mooiste in de Middellandse Zee. De unieke omgeving van de stad speelt ook gastheer voor een reeks culturele evenementen, van theater in het Engels, tot concerten van vooraanstaande operazangers.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.