Tanah Merah naar Tanjung Pinang Veerboot

De Tanah Merah Tanjung Pinang veerdienst verbindt Singapore met Bintan Island en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Sindo Ferry veerdienst gaat tot 4 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 2 uur Terwijl de veerdienst van Majestic Fast Ferry vertrekt tot 5 keer per dag en duurt 1 uur 40 min.

Dus dat is een totaal van 63 overtochten per week op de Tanah Merah Tanjung Pinang route tussen Singapore en Bintan Island. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Tanah Merah - Tanjung Pinang Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Tanah Merah Tanjung Pinang tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald voor een enkele reis op deze route. De getoonde prijzen zijn per persoon.

Tanah Merah Gids

De regio Tanah Merah is gelegen in het oosten van Singapore en bestaat voornamelijk uit particuliere woningen, lichte industriële parken en country clubs. Ook gelegen in de buurt van de East Coast Park. Het land werd in de jaren 1970 toen de meeste van de regio heuvels werden geëgaliseerd en in zee gedumpt. Tevens bevindt zich op de landaanwinning is de East Coast Parkway. De Temasek Primary School staat waar de Tanah Merah Kechil klif stond. Op de kruising van Bedok South Avenue en Upper East Coast Road aan de ene kant, en aan de New Upper Changi Road aan de andere, is waar de heuvels plotseling beëindigen.

Er zijn een aantal transportroutes die voorsteden van de regio bedienen waardoor het voor iedereen toegankelijk maakt. Nieuwe Upper Changi Road, die door de woonwijk van Tanah Merah loopt, biedt een aantal busdiensten, waarvan sommige reizen lange afstanden.

Het gebied is ook de thuisbasis van de Tanah Merah Ferry Terminal met regelmatige diensten naar het Indonesische Riau.