Balearia Caribbean
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Balearia Caribbean

Balearia Caribbean

Balearia Carribbean, voorheen bekend als Bahamas Express, biedt een snelle veerdienst aan tussen Fort Lauderdale in Florida (Verenigde Staten) en Freeport op Grand Bahama Island in de Bahama's.

Balearia Caribbean is onderdeel van de Spaanse Baleària Groep, een veerbootmaatschappij die is gespecialiseerd in het aanbieden van snelle veerdiensten over de hele wereld. Het bedrijf biedt sinds 2011 veerdiensten aan tussen de Verenigde Staten en de Bahama's via de voormalige Bahama Express route. De veerboot vertrekt vanuit Port Everglades Terminal One in Fort Lauderdale en arriveert in Freeport Harbour op Grand Bahama Island. De overtochten duren ongeveer drieenhalf uur.

Deze veerdienst is zeer populair onder dagjesmensen en vakantiegangers die willen genieten van de schoonheid van de Bahama's. Jaume I, de veerboot van Balearia Caribbean, legt de 122,3 kilometer lange reis dagelijks af in een snelheid van maar liefst 32 knopen. De veerboot is 78 meter lang en heeft voldoende capaciteit voor meer dan 600 passagiers en 130 voertuigen. Aan boord vindt u Economy en Premium Economy lounges en kunt u een grote selectie aan films en documentaires bekijken. Daarnaast beschikt de veerboot over een taxfree souvenirwinkel en een excursiekantoor.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Balearia Caribbean bekijken en Balearia Caribbean veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Balearia Caribbean bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Balearia Caribbean klantenrecensies.

 • "Super gave dag beleefd!"

  De boottocht was vrij wild maar er waren genoeg faciliteiten aanwezig omdat draagbaar te maken. Het personeel aan boort was erg vriendelijk en behulpzaam. Een dagtripje naar de Bahama's vanuit Fort Lauderdale is geweldig bevallen.

  Lees meer Lees minder
 • "Well organized"

  Good experience

  Lees meer Lees minder
 • "Trip to The Bahamas"

  I defently would recommend it to other people. But it's better to go for two days to the Bahamas, we did one day an that was quite short!

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.