Fort Lauderdale naar Bimini Veerboot

De Fort Lauderdale Bimini veerdienst verbindt Verenigde Staten met Bimini Islands. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Balearia Caribbean. De veerdienst gaat maximaal 6 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur.

Fort Lauderdale Bimini vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Fort Lauderdale - Bimini Veerbootmaatschappij

Fort Lauderdale Gids

Fort Lauderdale is een stad gelegen in Florida, in de Verenigde Staten. De stad ligt aan de Atlantische kust, ongeveer 40 km ten noorden van Miami. Met een gemiddelde jaar temperatuur van 77 graden en ongeveer 3.000 uren zonneschijn, Fort Lauderdale is een populaire toeristische bestemming. De stad ontleent zijn naam aan een reeks van forten gebouwd door de Verenigde Staten tijdens de Tweede Seminole Oorlog in het eerste deel van de 19e eeuw. De kunst en entertainment district van Fort Lauderdale, ook bekend als de Riverwalk Arts & Entertainment District, loopt van oost naar west langs Las Olas Boulevard, vanaf het strand naar het hart van het centrum. Naast de musea, stranden, en het nachtleven, Fort Lauderdale is de thuishaven van het Fort Lauderdale Swap Shop, een grote indoor/outdoor vlooienmarkt en de site van de grootste drive-in bioscoop ter wereld, met 13 schermen. De International Swimming Hall of Fame ligt aan strand van Fort Lauderdale, en herbergt een grote aquatische complex, evenals een museum, theater en bibliotheek.
Er is een dagelijkse veerdienst tussen Fort Lauderdale en Freeport, op het Grand Bahama Island. De 76 mijl reis duurt ongeveer 2 ½ uur