Zeebrugge
Hull
Veerboten naar Engeland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Zeebrugge - Hull

Zeebrugge naar Hull Veerboot

De Zeebrugge Hull veerdienst verbindt België met Engeland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, P&O Ferries. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 14 uur 30 minuten.

Zeebrugge Hull vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van België naar Engeland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Zeebrugge naar Hull?

De reistijd per veerboot van Zeebrugge naar Hull is ongeveer 14h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Zeebrugge naar Hull?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Zeebrugge naar Hull en dat is
 • P&O Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Zeebrugge naar Hull?

Boek overtochten van Zeebrugge naar Hull via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Zeebrugge Hull Veerboot klantenrecensies

 • "Prima overtocht maar heenweg minder"

  De overtocht werd gewijzigd een week van tevoren. Het werd de Pride of Bruges ipv de Pride of Rotterdam. Dit was erg jammer want de hut en layout was weldegelijk een downgrade maar nog niets over vergoeding gehoord. De reis verliep goed. De terugweg zaten we gelukkig in een mooie hut met de geboekte boot. Alles verliep verder prima

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lees meer Lees minder
 • "Plezierige overtocht"

  De overtocht van Zeebrugge naar Hull en weer terug met de Pride of Bruges was een groot plezier. De veerboot vertrok op tijd, inschepen was gemakkelijk, service vriendelijk, toewijzing cabine efficiënt, onze Club cabine was zeer comfortabel met veel extra attenties. Catering uitstekend.

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lees meer Lees minder
 • "Zeebrugge Hull"

  Zeer fijne manier van reizen. Vlot inschepen, toffe cabin en vriendelijk personeel. Met de auto naar Schotland met P&Q is voor herhaling vatbaar. bedankt voor de fijne reiservaring.

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lees meer Lees minder

Zeebrugge Gids

Zeebrugge is een havendorp aan de Belgische Noordzeekust. Het dorp is zeer goed verbonden met verschillende grote industriesteden in Europa en heeft zich ontwikkeld tot een knooppunt voor verkeer vanuit alle richtingen. Zeebrugge is bovendien de oudste vissershaven van België en beschikt over een van de grootste vismarkten van Europa. Het dorp was op 23 april 1918 het toneel van de 'aanval op de haven van Zeebrugge' waarbij de Duitse binnenlandse marinebasis bij Brugge werd uitgeschakeld door de Britse marine. Admiraal Robert Keyes was de architect van deze aanval waarbij de schepen in de haven tot zinken werden gebracht om de toegang tot de basis te blokkeren gedurende de resterende zeven maanden van de Eerste Wereldoorlog.

De veerhaven wordt vooral gebruikt door passagiers die een luxe cruise of snelle overtocht maken naar Hull en Rosyth in het Verenigd Koninkrijk. De haven beschikt over voorzieningen zoals winkels, een café en comfortabele wachtruimtes.


Hull Gids

Kingston-upon-Hull, kortweg Hull genoemd, is een havenstad aan de rivier de Hull, bij de monding van de Humber. Hull is al sinds de Romeinse tijd een belangrijke toegangspoort tot het hart van Engeland. De stad werd gesticht door de monniken van Meaux Abbey. Zij hadden een haven nodig voor het vervoeren van de wol die werd geproduceerd op het landgoed van het klooster. Een eeuw later kocht koning Edward I (1272-1307) de stad over van Meaux Abbey. Hij gebruikte de haven om zijn troepen te voorzien van voedsel en wapens tijdens de oorlog met Schotland.

Hull is een moderne stad met veel winkels en voorzieningen. Het centrum kent verschillende verkeersluwe straten zodat bezoekers rustig door de stad kunnen wandelen en 's zomers kunnen genieten van openlucht entertainment. Het winkelcentrum Princes Quay heeft heeft glazen muren en stijgt als het ware op uit het water bij Prince's Dock. Hierdoor kunt u prettig winkelen met prachtig uitzicht over het havengebied.

Vanuit de haven van Hull vertrekken veerboten naar Rotterdam in Nederland, Zeebrugge in België en Hamina in Finland.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.