Zeebrugge naar Hull Veerboot

De Zeebrugge Hull veerdienst verbindt België met Engeland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, P&O Ferries. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 14 uur 30 minuten.

Zeebrugge Hull vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Zeebrugge - Hull Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Zeebrugge Hull tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Zeebrugge Hull boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Zeebrugge Hull Veerboot klantenrecensies

 • "heen: zeebrugge- hull; terug :harwich-hoek van holland"

  Beste, Alles was prima in orde. De kwaliteit van de boot ( hutten etc) was op de terugreis ( Harwich-Hoek van Holland) een beter dan op de heenreis (Zeebrugge-Hull), maar we klagen niet. De reis was heel rustig en alles was prima geregeld. De ontscheping in Hoek van Holland kon iets beter, daar heeft het lang geduurd eer we van de boot konden en de douane waren gepasseerd. Voor ons was het in elk geval aangenaam en voor herhaling vatbaar. Wel vind ik dat wifi vrij beschikbaar zou moeten zijn voor iedereen en op de gehele boot. Voor de prijs die er wordt betaald zou dit tegenwoordig een standaard dienst moeten zijn. Groeten, Bart

  'Bart' reisde mee op de route Zeebrugge Hull met P&O Ferries aan boord de Pride of Bruges

  Lees meer Lees minder
 • "Leuk begin en einde van vakantie."

  Plezierige manier om de overtocht naar Engeland te maken. Wij met auto. Ging uitstekend en verliep soepel. Aan boor gemoedelijke sfeer, prima gegeten, nette schone hut prima geslapen.

  'Johannes' reisde mee op de route Zeebrugge Hull met P&O Ferries aan boord de Pride of Bruges

  Lees meer Lees minder
 • "Holiday 2016"

  Dit is de 2e keer dat wij gebruik maken van de ferrie naar Hull - Wij zijn zonder meer heel tevreden van wat betreft de boottrip in zijn geheel Stiptheid was iedere keer perfect - alles hangt ook af van het weer ed- personeel vriendelijk tot heel vriendelijk - de slaapcabines en badkamer zijn proper - men vindt er alles wat nodig is en de catering vinden wij uitstekend Ja- zeker voor herhaling vatbaar en zeker aan te bevelen - wat wij ook al hebben gedaan

  'Wim' reisde mee op de route Zeebrugge Hull met P&O Ferries aan boord de Pride of Bruges

  Lees meer Lees minder
 • "Edinburgh"

  Well organised boarding. Allthough we thought it would feel like a long time on the sea, time flew fast. We especially liked the live music in the piano bar.

  'Bea' reisde mee op de route Zeebrugge Hull met P&O Ferries aan boord de Pride of Bruges

  Lees meer Lees minder

Zeebrugge Gids

Zeebrugge is een havendorp aan de Belgische Noordzeekust. Het dorp is zeer goed verbonden met verschillende grote industriesteden in Europa en heeft zich ontwikkeld tot een knooppunt voor verkeer vanuit alle richtingen. Zeebrugge is bovendien de oudste vissershaven van België en beschikt over een van de grootste vismarkten van Europa. Het dorp was op 23 april 1918 het toneel van de 'aanval op de haven van Zeebrugge' waarbij de Duitse binnenlandse marinebasis bij Brugge werd uitgeschakeld door de Britse marine. Admiraal Robert Keyes was de architect van deze aanval waarbij de schepen in de haven tot zinken werden gebracht om de toegang tot de basis te blokkeren gedurende de resterende zeven maanden van de Eerste Wereldoorlog.

De veerhaven wordt vooral gebruikt door passagiers die een luxe cruise of snelle overtocht maken naar Hull en Rosyth in het Verenigd Koninkrijk. De haven beschikt over voorzieningen zoals winkels, een café en comfortabele wachtruimtes.

Hull Gids

Kingston-upon-Hull, kortweg Hull genoemd, is een havenstad aan de rivier de Hull, bij de monding van de Humber. Hull is al sinds de Romeinse tijd een belangrijke toegangspoort tot het hart van Engeland. De stad werd gesticht door de monniken van Meaux Abbey. Zij hadden een haven nodig voor het vervoeren van de wol die werd geproduceerd op het landgoed van het klooster. Een eeuw later kocht koning Edward I (1272-1307) de stad over van Meaux Abbey. Hij gebruikte de haven om zijn troepen te voorzien van voedsel en wapens tijdens de oorlog met Schotland.

Hull is een moderne stad met veel winkels en voorzieningen. Het centrum kent verschillende verkeersluwe straten zodat bezoekers rustig door de stad kunnen wandelen en 's zomers kunnen genieten van openlucht entertainment. Het winkelcentrum Princes Quay heeft heeft glazen muren en stijgt als het ware op uit het water bij Prince's Dock. Hierdoor kunt u prettig winkelen met prachtig uitzicht over het havengebied.

Vanuit de haven van Hull vertrekken veerboten naar Rotterdam in Nederland, Zeebrugge in België en Hamina in Finland.