COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Yaeyama Kanko Ferry

Yaeyama Kanko Ferry, gevestigd op het Japanse eiland Ishigaki, biedt veerdiensten aan naar de populaire Yaeyama-eilanden in de provincie Okinawa. Deze eilanden staan bekend om hun prachtige baaien en witte zandstranden.

De Yaeyama-eilanden trekken jaarlijks een groot aantal bezoekers en Yaeyama Kanko Ferry biedt een handige dienstregeling. Sommige overtochten duren slechts 15 minuten. De moderne vloot bestaat uit grote veerboten en kleinere speedboten.

Tijdens uw cruise kunt u ontspannen in de ruime lounges of van het uitzicht genieten op de zonnedekken. De boten van Yaeyama Kanko Ferry varen naar de mooiste duik- en snorkelplekken van Japan. Dankzij het vriendelijke personeel beleeft u een veilige en comfortabele reis.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Yaeyama Kanko Ferry bekijken en Yaeyama Kanko Ferry veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Yaeyama Kanko Ferry bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Yaeyama Kanko Ferry routes

Alternatieve maatschappijen en routes