Yaeyama Kanko Ferry
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Yaeyama Kanko Ferry

Yaeyama Kanko Ferry

Yaeyama Kanko Ferry, gevestigd op het Japanse eiland Ishigaki, biedt veerdiensten aan naar de populaire Yaeyama-eilanden in de provincie Okinawa. Deze eilanden staan bekend om hun prachtige baaien en witte zandstranden.

De Yaeyama-eilanden trekken jaarlijks een groot aantal bezoekers en Yaeyama Kanko Ferry biedt een handige dienstregeling. Sommige overtochten duren slechts 15 minuten. De moderne vloot bestaat uit grote veerboten en kleinere speedboten.

Tijdens uw cruise kunt u ontspannen in de ruime lounges of van het uitzicht genieten op de zonnedekken. De boten van Yaeyama Kanko Ferry varen naar de mooiste duik- en snorkelplekken van Japan. Dankzij het vriendelijke personeel beleeft u een veilige en comfortabele reis.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Yaeyama Kanko Ferry bekijken en Yaeyama Kanko Ferry veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Yaeyama Kanko Ferry bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.