Venezia Lines

Venezia Lines verzorgt snelle veerdiensten tussen de Adriatische kust van Italië, verschillende bestemmingen aan de noordwestkust van Kroatië en Piran in Slovenië.

Zoals de naam al suggereert, vertrekken de meeste veerboten van Venezia Lines vanuit de prachtige Italiaanse stad Venetië. Sinds de oprichting in 2003 is Venezia Lines uitgegroeid tot de grootste rederij aan de Adriatische Zee. Dit is met name te danken aan de samenwerking met Virtu Ferries. Venezia Lines vervoerde al meer dan een miljoen passagiers tussen Venetië en de noordelijke kusten van Kroatië en Slovenië.

De veerboten van Venezia Lines varen van april tot oktober en hebben voldoende capaciteit voor 300 passagiers. De overtochten duren tussen de 2,5 en 4 uur, afhankelijk van de locatie van de haven. Venezia Lines maakt gebruik van twee snelle veerboten genaamd San Frangisk en San Pawl. Deze vaartuigen kunnen een maximale snelheid bereiken van 35 knopen. Ze combineren alle voordelen van hover crafts en catamarans zoals snelheid, efficiëntie en wendbaarheid.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Venezia Lines raadplegen en Venezia Lines veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Venezia Lines ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Venezia Lines routes