Venezia Lines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Venezia Lines

Venezia Lines

Venezia Lines verzorgt snelle veerdiensten tussen de Adriatische kust van Italië, verschillende bestemmingen aan de noordwestkust van Kroatië en Piran in Slovenië.

Zoals de naam al suggereert, vertrekken de meeste veerboten van Venezia Lines vanuit de prachtige Italiaanse stad Venetië. Sinds de oprichting in 2003 is Venezia Lines uitgegroeid tot de grootste rederij aan de Adriatische Zee. Dit is met name te danken aan de samenwerking met Virtu Ferries. Venezia Lines vervoerde al meer dan een miljoen passagiers tussen Venetië en de noordelijke kusten van Kroatië en Slovenië.

De veerboten van Venezia Lines varen van april tot oktober en hebben voldoende capaciteit voor 300 passagiers. De overtochten duren tussen de 2,5 en 4 uur, afhankelijk van de locatie van de haven. Venezia Lines maakt gebruik van twee snelle veerboten genaamd San Frangisk en San Pawl. Deze vaartuigen kunnen een maximale snelheid bereiken van 35 knopen. Ze combineren alle voordelen van hover crafts en catamarans zoals snelheid, efficiëntie en wendbaarheid.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Venezia Lines raadplegen en Venezia Lines veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Venezia Lines ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Aan boord Venezia Lines

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Venezia Lines klantenrecensies.

 • "Ferry was amazing, website bad."

  To start my review; my travel with the ferry from Venice to rovinj was perfect. However, the website of Direct Ferries is not good. The location which is described on the website and the linked location at the website do not match. Therefore we’ve gone to the wrong place, which took us almost an hour and we almost missed our ferry. After that we’ve noticed that all the locations mentioned on the website where the ferry was suppose to leave from we’re incorrect. Please get your website in order because it can cause a lot of stress for travelers.  

  Lees meer Lees minder
 • "Top reis!"

  Perfecte manier om van Venetië naar Kroatië te reizen! Schoon schip, leuk personeel, stipt, makkelijk en snel! 

  Lees meer Lees minder
 • "Een zeer goede ervaring"

  Een goed georganiseerde reisleiding. En zeer vriendelijk. In engels en duits werd er goed uitleg gegeven. Mogelijkheid om trips te boeken vanaf de boot. Maar zeker niet opdringerig. Betaalmogelijkheden contant of achtetafbetalen op de boot. Ook de Reisleiding aan wal zeer herkenbaar en duidelijke informatie verstrekking. Kortom een fijne dagtrip gehad naar Venetië.

  Lees meer Lees minder
 • "Met 1 woord geweldig"

  In de vakantie in Kroatië de overtocht geboekt voor Venezia Lines bij directferries. Het is echt de moeite waard! De boot vaart in snelheid naar Venetië. Onderweg krijg je van de crew al mee wat er allemaal te doen is en wat feiten over Venetië. Evt zijn excursies bij hun te boeken. Wij hebben gekozen voor de transfer naar het San Marcoplein en de watertaxi door Canal Grande. Het is echt de moeite waard! Wat het extra geweldig heeft gemaakt is dat ik de luxe had mijn verjaardag door te brengen in Venetië. Wat is ze mooi!! Ik raad iedereen deze beleving aan! Het is een kleine 3 uur varen maar een goed verzorgde reis, vriendelijk personeel en een onvergetelijk Venetië!! Gewoon doen dus!!

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.