Samos eiland

Hoe u overtochten vanuit Samos eiland naar Lesbos kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Samos eiland en Lesbos, met een gecombineerde 3 afvaarten per week. Hellenic Seaways biedt 2 routes, Vathi naar Mytilene gaat 2 keer per week & Karlovassi naar Mytilene ongeveer 1 keer per week.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Samos eiland naar Lesbos.

Samos eiland Lesbos Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Samos eiland naar Lesbos

Over Samos eiland:

Samos is een Grieks eiland in de Oost-Egeïsche Zee, gelegen ten zuiden van Chios en ten noorden van Patmos en de Dodekanesos.

In de oudheid was Samos een uitzonderlijk rijke en machtige stadstaat, bekend om haar wijngaarden en wijn productie.
Tegenwoordig wordt Samos vaak gezien als één van de mooiste Helleense eilanden. Mensen komen hier voor de witte zandstranden, pittoreske dorpjes, vissershavens en plaatselijk gemaakte wijnen.

Over Lesbos:

Het Griekse eiland Lesbos is een prachtig groot eiland gelegen in het noordoosten van de Egeïsche Zee. Met een rijke geschiedenis en onvergelijkbare natuurlijk schoon is het een van de bekendste eilanden in het noorden van de Egeïsche Zee.

Of u nou op zoek bent naar een rustig uitje met de familie, een levendige en drukke Griekse bestemming of simpelweg zon, zee en strand, Lesbos heeft het allemaal.