Lanzarote

Hoe u overtochten vanuit Lanzarote naar Gran Canaria kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Lanzarote en Gran Canaria, verzorgd door 3 Veermaatschappijen – Fred Olsen Express, Naviera Armas & Trasmediterranea. De Arrecife naar Las Palmas ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 3 uur 45 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Lanzarote Gran Canaria overtocht tussen Arrecife and Las Palmas.

Lanzarote Gran Canaria Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Lanzarote naar Gran Canaria

Over Lanzarote:

Lanzarote is het meest oostelijke van de Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan bij de kust van Afrika.

Lanzarote is gevormd door vulkanische activiteiten en de plek waar grootste uitbarstingen plaatsvonden is nu het Nationale Park dat een kwart van het eiland beslaat. Op het eiland zijn tevens een aantal witte stranden te vinden en kan met verschillende watersporten beoefenen.

Over Gran Canaria:

Gran Canaria is een cirkelvormig eiland en het grootste van de Canarische Eilanden, gelegen ten zuidoosten van Tenerife en ten westen van Fuerteventura.

Gran Canaria is een divers eiland met een verscheidenheid aan natuur. Het is zonniger in het zuiden, waar de meeste toeristen zijn, koeler in het noorden, bezaait met stranden in het oosten en rotsen en bergen in het westen. Dit in combinatie met, naar men zegt, het beste klimaat ter wereld maakt Gran Canaria de perfecte plek om te ontspannen.