Lanzarote

Hoe u overtochten vanuit Lanzarote naar Fuerteventura kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Lanzarote en Fuerteventura, verzorgd door 3 Veermaatschappijen – Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero & Naviera Armas. De Playa Blanca naar Corralejo ferry overtocht opereert dagelijks met een geplande vaartijd van ongeveer 25 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Lanzarote Fuerteventura overtocht tussen Playa Blanca and Corralejo.

Lanzarote Fuerteventura Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Lanzarote naar Fuerteventura

Over Lanzarote:

Lanzarote is het meest oostelijke van de Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan bij de kust van Afrika.

Lanzarote is gevormd door vulkanische activiteiten en de plek waar grootste uitbarstingen plaatsvonden is nu het Nationale Park dat een kwart van het eiland beslaat. Op het eiland zijn tevens een aantal witte stranden te vinden en kan met verschillende watersporten beoefenen.

Over Fuerteventura:

3000 zonuren per jaar! Fuerteventura is het dichtstbij de Afrikaanse kust gelegen, en op één na grootste Canarische Eiland.

Het is 20 miljoen jaar geleden onstaan uit vulkanische activiteit en is daarmee het oudste Canarische eiland. Hoewel het merendeel van het eiland rotsachtig is, zijn sommige van de lange, onaangetaste witte zandstranden en turquoise zee de meest indrukwekkende van Europa.