Italië

Hoe u overtochten vanuit Italië naar Marokko kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Italië en Marokko, met een gecombineerde 4 afvaarten per week. Grandi Navi Veloci biedt 1 Route, Genua naar Tanger Med die 3 keer wekelijks gaat. Grimaldi Lines biedt 1 Route, Savona naar Tanger Med die 1 keer per week gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Italië naar Marokko.

Italië Marokko Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Italië naar Marokko

Over Italië:

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Marokko:

Marokko is een Noord-Afrikaans land, gelegen tegenover Gibraltar aan de Straat van Gibraltar. Het heeft een westkust aan de Noord-Atlantische Oceaan en een noordkust aan de Middellandse Zee.

Marokko's drukke kruidenmarkten, spectaculaire moskeeën, witte kustplaatsen en middeleeuwse steden zullen u met hun geweldige kleuren, geuren en islamitische geluiden ongetwijfeld versteld doen staan. Elk jaar lokken de cultuur en oude steden meer dan 10 miljoen naar Marokko.