Het Eiland Porto Santo

Hoe u overtochten vanuit Het Eiland Porto Santo naar Madeira Eilanden kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Het Eiland Porto Santo en Madeira Eilanden, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Porto Santo Line. De Porto Santo naar Funchal ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Het Eiland Porto Santo Madeira Eilanden overtocht tussen Porto Santo and Funchal.

Het Eiland Porto Santo Madeira Eilanden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Het Eiland Porto Santo naar Madeira Eilanden

Over Madeira Eilanden:

Het archipel van Madeira is een sub-tropische eilandengroep in de Atlantische Oceaan gel;egen ten noorden van de Canarische Eilanden.

Vanwege de perfecte geografische ligging en het bergachtige landschap heerst er het hele jaar door een verrassend mild klimaat op de eilanden. Samen met de kleurrijke natuur lokt dit het hele jaar door teoristen naar de regio.

Funchal, de hoofdstad van Madeira, beschikt over een moderne haven waar jaarlijks meer dan een half miljoen passagiers arriveren.