Porto Santo Line
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Porto Santo Line

Porto Santo Line

Porto Santo Line biedt al ruim twintig jaar veerdiensten aan tussen de Portugese eilanden Madeira en Porto Santo in de Noord-Atlantische Oceaan.

De zestig kilometer lange afstand tussen beide eilanden wordt per veerboot dagelijks afgelegd in ongeveer tweeënhalf uur. In het hoogseizoen wordt de dienstregeling uitgebreid.

Porto Santo Line begon in het midden van jaren negentig toen het bedrijf de opdracht kreeg om de verbinding over zee tussen Madeira en Porto Santo te verzorgen. Vervolgens werd een schip genaamd Lobo Marinho aangekocht. Dit schip werd in 2003 gerenoveerd en beschikt over een luxueus interieur met eersteklas lounges.

Lobo Marinho heeft voldoende capaciteit voor 150 voertuigen en meer dan 1000 passagiers. Aan boord vindt u een eersteklas lounge, verschillende bars, restaurants, winkels, bioscoop, games rooms, speelruimte voor de kinderen en een zonnedek. Zo verloopt uw overtocht plezierig en comfortabel.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Porto Santo Line snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Porto Santo Line routes and ports

Porto Santo Line klantenrecensies.

  • "Soepele reis"

    Vertrek was precies optijd vertrokken en aangekomen. Genoeg plekken om te zitten en verder verliep ook alles snel en soepel, ook wat betreft bagage afgave.

    Lees meer Lees minder
  • "Prima !"

    Was een leuk stukje varen van Madeira naar Porto Santo, op een boot met van alles aan boord.

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.