COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Porto Santo Line

Porto Santo Line biedt al ruim twintig jaar veerdiensten aan tussen de Portugese eilanden Madeira en Porto Santo in de Noord-Atlantische Oceaan.

De zestig kilometer lange afstand tussen beide eilanden wordt per veerboot dagelijks afgelegd in ongeveer tweeënhalf uur. In het hoogseizoen wordt de dienstregeling uitgebreid.

Porto Santo Line begon in het midden van jaren negentig toen het bedrijf de opdracht kreeg om de verbinding over zee tussen Madeira en Porto Santo te verzorgen. Vervolgens werd een schip genaamd Lobo Marinho aangekocht. Dit schip werd in 2003 gerenoveerd en beschikt over een luxueus interieur met eersteklas lounges.

Lobo Marinho heeft voldoende capaciteit voor 150 voertuigen en meer dan 1000 passagiers. Aan boord vindt u een eersteklas lounge, verschillende bars, restaurants, winkels, bioscoop, games rooms, speelruimte voor de kinderen en een zonnedek. Zo verloopt uw overtocht plezierig en comfortabel.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Porto Santo Line snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Porto Santo Line routes

Porto Santo Line klantenrecensies.

  • "Soepele reis"

    Vertrek was precies optijd vertrokken en aangekomen. Genoeg plekken om te zitten en verder verliep ook alles snel en soepel, ook wat betreft bagage afgave.

    Lees meer Lees minder