Gran Canaria

Hoe u overtochten vanuit Gran Canaria naar La Palma kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Gran Canaria en La Palma, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Naviera Armas. De Las Palmas naar Santa Cruz de La Palma ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 12 uur 45 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Gran Canaria La Palma overtocht tussen Las Palmas and Santa Cruz de La Palma.

Gran Canaria La Palma Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Gran Canaria naar La Palma

Over Gran Canaria:

Gran Canaria is een van de Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan bij de kust van Afrika.

Vanwege de verschillende klimaten die er heersen en een verscheidenheid aan landschappen wordt het ook wel een 'mini-continent' genoemd. De lange stranden en witte zandduinen staan i contrast met groene ravijnen en pittoreske dorpjes. Een derde van het eiland is door UNESCO tot biosfeerreservaat verklaard.

Over La Palma:

La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de Canarische Eilanden. Het wordt ook wel 'La Isla Bonita' genoemd, wat 'Het Mooie Eiland' betekend.

Er zijn een aantal leuke stadjes op La Palma, maar de hoofdattracties zijn toch wel het platteland en spectaculaire vulkanische landschap. In de hoofdstad van het eiland bevinden zich een aantal goed behouden oude gebouwen en keienstraatjes. Hier liggen de belangrijkste haven en internationale luchthaven.